Oyun Haberleri

Blizzard, Hayatta Kalma Oyunu Çıkaracağını Duyurdu

Blizzard hayatta kalma (survival) oyunu çıkaracağını duyurdu. Yeni bir evrende geçecek olan bu hayatta kalma oyunu henüz erken aşamalarda olmasına rağmen birçok kişiyi heyecanlandırmayı başardı.

Blizzard survival oyunu hakkında pek bir bilgi vermedi. Oyunun yeni bir dünyada geçeceğini, yepyeni bir hikaye anlatacağını söylediler. Bu hikayeyi anlatmak için de yardıma ihtiyacı olacaklarını eklediler. Yani aslında bu bir işe alım ilanıydı. Dolayısıyla oyuna dair öğrendiklerimiz bununla ve paylaştıkları iki görselle sınırlı.

Bu görsellerden birinde elinde baltası, sırtında okları ile çömelen bir karakter görüyoruz. Daha fantastik, orta çağ temasında bir görsel bu. İkinci görselde ise şehirden bisikletleriyle gelmiş iki çocuğu havada süzülen bir şatoya şaşkınlıkla bakarken görüyoruz. Yani muhtemelen oyunun hikayesi bu ikisi hakkında olacak. Fantastik bir evrenin parçalarının günümüzde ortaya çıkması gibi belki. Kim bilir?

İlgili Makaleler

Jason Schreier, en şikayetçi Blizzard çalışanlarının dahi bu proje konusunda övgü dolu yorumlar yaptığını söylüyor. Gerçekten de birçok Blizzard çalışanı oyunun duyurusunun ardından projeyi heyecanla beklediklerini dile getirdi.

Microsoft’un Blizzard’ı satın alması oyunseverlerin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bir süredir çoğu oyuncu Blizzard’dan memnun değildi. Elemanlarına davranışları ve taciz vakaları birçoğumuzu firmadan soğutmuştu. Üstüne bir de deneyimli geliştiricilerini ve önemli isimlerini kaybetmeye başlamışlardı. Dolayısıyla oyunlarının kalitesinde düşüşler ve güncellemelerinde aksamalar başlamıştı.

Microsoft’un firmayı satın almasını o yüzden memnuniyetle karşılamıştık. Bu değişikliği güzel bir haber gibi yorumlamış, Blizzard için daha iyi olacağını umut etmiştik.

Bu haberi nasıl gelişmeler takip edecek diye bekliyorduk. Blizzard, yeni bir evrende geçecek hayatta kalma oyunlarının duyurusuyla sahalara dönmeye karar verdi. Bu oyun, 2016’da çıkardıkları Overwatch’tan sonra ilk yeni fikri mülkiyetleri olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.