Oyun Haberleri

Bethesda’nın E3’teki Fantastik Açıklamaları

bethesda-e3-banner

Oyun dünyasının en önemli etkinliklerinden birisi olan E3 başladı. Bethesda firması da sabaha karşı konferans verdi ve yeni planlarını açıkladı.

Fallout 4

Yapılan Fallout 4 açıklaması oyunu yeni bir boyuta taşıyacak. Fallout 4, 2017 yılında VR uyumlu olacak. Üstelik demo olarak değil, tam oyun halinde.

HTC Vive VR cihazı için uyumlu olacak oyun sadece PC sürümünde VR desteği sağlayacak.

Bilgisayar başında bile aniden üzerimize atlayan Feral Ghoullar yüzünden yerimizde sıçrıyorduk, VR ile oynadığımızda sokağa fırlarız korkudan herhalde! Bu arada DOOM da VR uyumlu hale gelecek.

Prey

İlk olarak E3 2011’de tanıtılan oyun daha sonrasında iptal edilmişti. Mayıs 2013’te ise tasarımcı Arkane Austin, oyunu yeniden yapmaya başladığını ve iptal edilen oyunun yeni yapımı olacağını açıklamıştı. Oyun, System Shock 2’nin manevi selefi olacaktı.

Şimdi ise oyunun yeniden yapım aşamasında olduğu açıklandı.

YouTube player

PC, Xbox ve PS4 platformları için çıkacak oyunun 2017 yılında oyuncularla buluşması planlanıyor.

Skyrim

Skyrim yenileniyor. Halihazırda çok eski bir oyun olmamasına rağmen Bethesda’nın en popüler oyunlarından birisi olan Skyrim, yenilenmiş görselleri ve konsollara gelecek mod desteği ile geliyor.

skyrim-special-edition

28 Ekim’de piyasaya çıkacak olan “Skyrim: Special Edition” oyunculara sadece mod desteği ve gelişmiş görsellik sunacak. Oyunda yeni bir şey olmayacak.

Dishonored 2

İlk oyunu çok başarı yakalayamasa da türe ve atmosfere güvenene Bethesda aynı konseptte ikinci oyunu da yaptı. Dishonored 2 oyunu 11 Kasım 2016’da PC, Xbox ve PS4 platformlarına çıkacak. Ayrıca oyundan karakter özelliklerini görebileceğimiz güzel bir oyun içi video da yayınlandı.

YouTube player

Quake Champions

Quake oyununu, etrafa fırlattığımız roketleri hiç unutmadık. Özellikle Quake Arena’daki o heyecanlı kapışmaları ve soluksuz geçirdiğimiz dakikaları… Şimdi bu konsept geri dönüyor.

Bethesda, Quake Champions oyununu duyurdu. Oyunun Quake Arena’nın yenilenmiş hali gibi olacağı söylendi.

Şimdilik sadece PC platformuna çıkacağı açıklanan Quake Champions ile ilgili detaylar Ağustos ayındaki QuakeCon’da belli olacak.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Sanal gerçeklik olayını duyduğumdan beri hep Fallout dünyasında nasıl olur diye hayal ediyordum. Bunu deneyimlemeden ölsem gözüm açık giderdim =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.