Oyun Haberleri

Bethesda, Fallout: London Modunun Yazarını İşe Aldı

Fallout 4 için hayranlarının hazırladığı Fallout: London modu daha yayınlanmadı. Ancak Bethesda heyecanla beklenen modun yazarlarından Stephanie Zachariadis‘i şimdiden işe aldı.

Fallout: London modu için hazırlanan fragman 15 Haziran‘da yayınlanmıştı. Fallout hayranlarını meraklandıran bu gelişme belli ki Bethesda’nın da ilgisini çekmiş. Mod henüz tamamlanmadan modun yazarı Zachariadis Bethesda’da işe alındı. Takım arkadaşları ona bol şans dilediler ve onun modun hikayesine yaptığı katkıları övdüler.

YouTube player

Londra modu, Amerika’da geçen hikayeler anlatan Fallout serisini Londra’nın sokaklarına taşıyor. Bunu yaparken Londra’nın güzellikleri, tarihi ve diplomasisinin üzerine nükleer bir bomba atıyor. Yepyeni bir harita oluşturuyor ve o haritayı görevlerle, karakterlerle dolduruyor. Mod nükleer felaketin ardından kentte oluşan siyasi grupları da Londra’nın tarihinden alıyor.

Modun web sitesinde şu an için 7 farklı grup (faction) tanıtımı var. Oyunda menzilli silahların yerine yakın dövüşe özendiren değişiklikler de olacak. Çünkü gruplardan birinin adı Camelot. Bu grup İkinci Dünya Savaşı’nın etkilerini taşıyan Yuvarlak Masa Şövalyeleri’nden oluşacakmış. Evet, kulağa garip geliyor. Grupları detaylı öğrenmek için modun çıkmasını bekleyeceğiz gibi duruyor.

Mod Londra’ya yeni Vault-Tec vault’u eklemiyor. Orada hayatta kalanların normal sığınaklarda hayatta kaldıkları bir hikaye anlatıyor. Amerika’daki virüsün Londra’ya geçmediğini de söyleyelim. Bu sebeple oyunda deathclaw ya da super mutant görmeyeceğiz. Hikaye de tarihsel açıdan Fallout 1 ile Fallout 2 oyunlarının arasındaki bir dönemde geçecek.

Fallout 4 için bir DLC gibi hazırlanan modu oynamak için Fallout 4’e sahip olmak gerekecek. Mod yalnızca PC üzerinden oynanabilecek.

Mod henüz tamamlanmadı ve yayınlanacağı tarih belli değil. Ekip kendileri ile çalışacak gönüllüler arıyor. Her alanda katkı sağlayacak kişilere kapılarının açık olduğunu söylüyorlar. Fallout dünyasını seviyorsanız ve bu projenin bir parçası olmak istiyorsanız başvurunuzu buradan yapabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.