Oyun Haberleri

Battletech Efsanesi Geri Döndü!

Başarılı bağış kampanyası ve uzun süren yapım sürecinin ardından, Mecha denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Battletech, sonunda piyasaya sürüldü.

Yaklaşık iki yıl önce büyük bir Kickstarter kampanyası ile duyurulan Battletech, hayranlarıyla buluşmasını gerçekleştirdi! Shadowrun serisinin arkasındaki isim Harebrained Schemes tarafından geliştirilen Battletech’in geliştirilme sürecinde, oyunun yaratıcısı Jordan Weisman (Aynı zamanda MechWarrior arkasındaki isim) da bulunmuştu. İlk görseller, videolar derken ortaya çıkan oyunun ağızları sulandırdığı bir gerçek.

Tur-tabanlı strateji türündeki Battletech, 3025 yılında iç savaşın yaşandığı bir galakside geçiyor. Galaksinin kontrolünü ele geçirmeye çalışan soylu aileler, tüccarlar ve askeri birlik arasında patlak veren savaşta taraf tutup en kallavi robotlarla savaş alanını işgal etmemiz gerekiyor.

İlgi çekici grafikleri ve hikayesinin yanı sıra, tur-tabanlı oyun türüne de yeni bir soluk getireceğine inanılan Battletech’te, her bir Mecha’yı özelleştirme imkanı sunuluyor. En iyi orduyu hazırlayıp ana senaryoyu nasıl bitireceğiniz size kalmış. Buradan sıkılırsanız arkadaşlarınızla ya da dünyanın her köşesinden insanla multiplayer arenada kapışma şansınız da var.

24 Nisan tarihinde yayınlanan Battletech şimdiden yüksek puanlar almaya başladı. Steam üzerinde 61.00₺ fiyatıyla satışa sunulan Battletech’i satın almak ya da daha yakından incelemek için resmi sayfasına ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.