Oyun Haberleri

Battletech Geri Dönüyor!

battletech-banner

Efsane mecha serisi Battletech, kökenlerine geri dönüyor. Çok yakında büyük bir duyuru bekleniyor!

Shadowrun Returns ve Shadowrun: Hong Kong projeleri ile Kickstarter’da istediği bütçeyi toplayıp adından söz ettiren Harebrained Schemes firması en ağır topunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Dördüncü kez Kickstarter projesi başlatacak olan firma bu sefer Battletech serisine Reboot yapmayı planlıyor.battletech-gorsel

Açıklamalara göre Battletech 20 yıl önce çıkan sürümüne benzer bir şekilde yeniden hazırlanacak. Tur-tabanlı savaşlara odaklanacak olan Battletech, bolca RPG ögesi ile de oyunseverlerin gönlünü fethetmeyi amaçlıyor.

Hali hazırda Harebrained Schemes başında, Battletech’in yaratıcısı Jordan Weisman bulunuyor. Bu da serinin hayranlarının gönlüne su serpmeye yeter de artar bile. Şimdilik birkaç detay ve görsel dışında yeni oyun hakkında bilgi yok. Önümüzdeki sonbahar aylarında başlatılacak olan Kickstarter projesi ile Battletech dünyasına yeniden merhaba diyeceğiz.

Shadowrun serisi ile yakalanan başarının ardından, Battletech’in Kickstarter projesi kısa sürede istediği bütçeyi toplayıp ikiye katlayacaktır.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.