Oyun Haberleri

AT&T, Warner Bros. Interactive Gaming Bölümünü Satmaktan Vazgeçti

Warner Bros.’un oyun departmanının sahibi olan AT&T, birkaç ay önce satmayı düşündüğü bölümün satışından vazgeçtiğini açıkladı.

Warner Bros. sinema, dizi ve oyun sektöründe ağırlığı hissedilen bir firma. Arkasında da ABD’nin en büyük telekomünikasyon şirketlerinden biri olan AT&T bulunuyor. Haliyle Warner Bros. altındaki departmanların da sahibi AT&T oluyor.

Haziran ayı içerisinde sitemize de taşıdığımız haberde AT&T’nin Warner Bros.’un alt kollarından biri olan Interactive Gaming Division’ı satmayı planladığı ortaya çıkmıştı. Electronic Arts, Blizzard, Take-Two gibi oyun dünyasının devleri de satın alma işlemi için sıraya girmişti. Hatta 4 milyar dolarlık bir anlaşmadan bahsediliyordu.

Ancak Bloomberg’de yayınlanan yeni bir haberde AT&T’nin bu karardan vazgeçtiği belirtiliyor. AT&T, şu an için oyun departmanının satılmak için çok değerli olduğunun kanaatine varmış.

Son birkaç aya bakıldığında, aslında bu tercihin hatalı olabileceğini kendileri de fark edebilirlermiş. Pandemiden kaynaklı olarak Nisan ayından bu yana oyun satın alımlarında ve oyunlarda geçirilen sürülerde inanılmaz bir artış var. Peşi sıra gelen online oyun etkinlikleriyle beraber, gerçi çok iddialı oyunlar görmedik ya neyse, pazarın bu şartlar altında bile büyüyebileceğini görmüştük.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.