Oyun Haberleri

Assassin’s Creed Roleplaying Game Duyuruldu

Efsanevi Assassin’s Creed video oyunu evreni, CMON tarafından masaüstü RPG olarak geliştirildi. Assassin’s Creed Roleplaying Game için Animus Eğitim Programı da ücretsiz olarak yayınlandı.

Assassin's Creed Roleplaying Game

İlk kez 2007 yılında Ubisoft tarafından başlatılan Assassin’s Creed serisi, CMON tarafından bir masaüstü rol yapma oyununa uyarlandı. Max Castellani, Andrea Macchi (Brancalonia, Inferno: Dante’s Guide to Hell) ve Francesco Nepitello (Lex Arcana, The One Ring) tarafından tasarlanan Assassin’s Creed Roleplaying Game ön siparişe açıldı.

Assassin’s Creed Roleplaying Game‘de oyuncular; Assassin Kardeşliği‘nin geçmiş üyelerinin günümüzdeki varisleri rolünü üstlenirler. Atalarının anılarına erişmek için Animus teknolojisini kullanarak Tapınakçılara karşı gizli savaşa katılırlar ve insanlığın özgür iradesini korumak için sahip oldukları her şeyi riske atarlar. Bu, oyuncular tamamen sürükleyici ve işbirliğine dayalı bir oynanışta tarihi keşfederken, doğrusal olmayan bir şekilde hareket eden bir oyun anlatısına çevrilir. Böylece Assassin’s Creed dünyasının kaderini ilk elden şekillendirmelerine olanak tanır.

YouTube player

Assassin’s Creed Roleplaying Game, fütüristik bir teknoloji parçası olan Animus makinesine odaklanacak. Animus teknolojisi, bir kişinin atalarının DNA’sının gizli parçalarını okuyan ve bu biyolojik bilgiyi sürükleyici bir simülasyonda geçmişteki olayları yeniden inşa etmek için kullanan bir sanal gerçeklik biçimi. CMON‘un masaüstü rol yapma oyunlarından sorumlu başkanı Francisco Nepitello, yakın zamanda Polygon‘a verdiği bir röportajda, “Sanırım bize işi getiren de tam olarak bu oldu. Bir rol yapma oyunu için Ubisoft’a sunulan birkaç proje vardı, ancak oyunu Animus merkezli bir bakış açısıyla gerçekten sunan tek ekip bizdik.” dedi.

130 sayfalık ‘hızlı başlangıç’ Animus Eğitim Programı da ücretsiz olarak buradan indirilebilecek. Ayrıca açılan ön siparişte; Apprentice Assassin, Master Assassin ve Legendary Assassin olmak üzere 3 farklı paket bulunuyor.

Assassin’s Creed Roleplaying Game‘in içeriğini buradan inceleyebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.