İncelemeler

Uzayda Geçen Bir Aksiyon Platform Oyunu – Dystoria

Gecenin karanlığında dışarıda dururken bir anda yeşil bir ışık görüyor ve yüksek bir ses duyuyoruz. O tarafa doğru ilerlediğimizde bir de ne görelim; bir arcade makinesi ve içinde Dystoria oyunu var. Tam o sırada bir uzay gemisi gelip bizi kaçırıyor ve işte olaylar böyle başlıyor…

Bağımsız bir yapım olan Dystoria, klasik oyunları andıran, çizgisel bir platform oyunu. Tri-Coastal Games ekibi, bilimkurgu konseptiyle platform yapısını birleştirmiş ve bize farklı grafik yapısına sahip Dystoria oyununu sunmuş.

Oyunu oynarken ilk aklıma gelen şey Orson Scott Card’ın muhteşem bilimkurgu eseri Ender’s Game oldu. Evimizden alınıp kocaman bir uzay gemisine götürülüyoruz ve önümüze bir konsol konuyor. Konsoldaki uzay gemisini kontrol ederek hem yaratıkları öldürüyoruz hem de parlak küreleri toplayıp yeterli enerjiyi sağlayarak geçit kapısını açmaya çalışıyoruz.

3 boyutlu bir platformda yönümüzü bulup tüm gerekenleri toplamamız gerekiyor. Başarılı görevler sonrasında yeni gemiler ve yeni platformlar karşımıza çıkıyor.

Tron’u andıran neon ışıkları gibi lineer parlak grafikleri ile geçmişi hatırlayacağınız oyunu oynamak da çok kolay. Çabucak alışacağınız kontroller ile hemen oyunun tadını çıkarabilirsiniz. Bölümlerde Nucleonlar toplayarak yeni silahlar alabilir, gemilerinizi de geliştirebilirsiniz.

Arada sırada kafa dağıtmak ve eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız Dystoria oyununu kütüphanenize ekleyin mutlaka.

Oyunu hemen buradan alabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.