Oyun Haberleri

Aliens: Dark Descent Oyunundan Hikaye Fragmanı Geldi

Focus Entertainment, gerçek zamanlı strateji oyunu Aliens: Dark Descent için yeni bir fragman yayınladı.

Disneyin 20th Century Games ile işbirliği içinde Tindalos Interactive tarafından geliştirilen Aliens: Dark Descent‘in fragmanı, oyunun anlattığı hikayeye odaklanıyor ve yoğun yeni görüntüler de yer alıyor.

YouTube player

Dark Descent‘te oyuncular, Lethe gezegenindeki korkunç Xenomorph salgınını durdurmak için Colonial Marines ekibinin başına geçiyor. Yani ikonik Xenomorph‘lara, doymak bilmeyen Weyland-Yutani Corporation‘ın haydut ajanlarına ve Alien serisine yeni katılan bir dizi korkunç yaratığa karşı gerçek zamanlı savaşta askerlere liderlik edecekler.

Sırlar, ikonik Xenomorph‘lar ve yepyeni tehditlerle dolu oyunda Colonial Marines ekibine seviye atlatmak ve komuta etmek için bir dizi taktik yetenek devreye girecek. Bununla birlikte, oyunda her bir denizcinin hayati değerleri dikkatle izlenmeli çünkü ölüm kalıcı olacak.

Ön siparişte olan Aliens: Dark Descent, 20 Haziran 2023 tarihinde PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X | S ve PC‘ler için çıkacak. Oyunu ön siparişle alanlar takım için siyah zırh ve Alien‘daki kedi Jones‘a benzeyen benzersiz bir kedi arkadaşla birlikte gelen Lethe Recon Pack‘e sahip olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.