Haberler

Star Wars’tan 3 Karakter Barbie Dünyasına Katıldı

Mattel ve Lucasfilm, Star Wars Barbie Aksiyon Figürleri serisini duyurdu. Darth Vader, R2-D2 ve Princess Leia bebekleri Barbie için Robert Best tasarladı.

Star Wars evreninin 3 yıldızını Barbieleştiren Best, tasarımları için, “Uyarlama bir görünüm tasarladığınızda, amaç karakterin özünü ve belirgin detaylarını yakalamaktır. Sonrası daha çok kostümün ve anlatı amacının duygusal olarak neyi temsil ettiği ile ilgilidir ve bunu modaya aktarmanın bir yolunu bulmak gerekir” dedi.

Darth Vader Barbie

Star Wars: A New Hope‘taki kostümüyle karşımıza çıkan Darth Vader Barbie, baştan ayağa parlak siyah Sith zırhıyla çok tanıdık. Vader‘ın kostümünü siyah gözlükler ve siyah pelerin tamamlıyor.

R2-D2 Barbie

Star Wars: A New Hope‘tan Barbie dünyasına gelen ikinci karakter serinin sevilen androidlerinden R2-D2. Filmin orijinal konseptinden ilham alınarak tasarlanan R2-D2 Barbie, mavi-beyaz geometrik şekilli bluzu ve kemeri, dome eteği, bomber ceketi, yüksek topuklu botları ve mavi saçları ile karşımıza çıkıyor. Sağ gözündeki detay ve el çantası bebeğin kostümünü tamamlıyor.

Princess Leia Barbie

İri ve parlak aksesuarları, kolları yerlere kadar uzanan beyaz elbisesi ve çılgın defile ayakkabısıyla Prenses Leia Barbie; Luke Skywalker, Han Solo ve Chewbacca’ya madalya vermeye giderken yanlışlıkla moda haftası etkinliklerinin arasından geçmek zorunda kalmış gibi görünüyor.

Best‘in Star Wars Barbie Aksiyon Figürleri arasında en hoşuma giden “Bartoo-bietoo” oldu; çok modern bir yaklaşım olmuş ve sevimli androidimize de yakışmış. Darth Vader da görünüm olarak gayet başarılı bir uyarlama ama Prenses Leia‘yı absürt moda çekimi mankeni haline getirmelerini affedemiyorum. Nerede zerafetle ışıldayan Leia, nerede “Akademi Ödülleri Törenine katılan Anjelina Jolie” çakması Princess Leia Barbie!

Ön siparişe açılan Star Wars Aksiyon Figürleri, 18 Kasım‘da çıkacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.