Haberler

Orcs Must Die Masaüstü Oyun Oluyor!

orcs-must-die-boargame-banner

Robot Entertainment’in başarılı oyun serisi Orcs Must Die, masaüstü oyun olarak hazırlanıyor. Sandy Petersen ile anlaşan firma, bilgisayar oyunundan farksız bir içerikle karşımıza çıkacak.

2011 yılında sessiz sedasız piyasaya çıkan Orcs Must Die, kendine has espri anlayışı ve zevkli oynanışıyla oyuncuların kalbini tam 12’den vurmuştu. İkinci oyun ile Co-Op desteği sunan Robot Entertainment, Unchained başlığı ile de MOBA türüne el atmıştı.

Bu başarılı oyunun sanal ortamdaki devamlarını beklerken, beklenmedik bir sürprizle karşılaştık. Robot Entertainment, masaüstü kutu oyunları konusunda uzman ve bol ödüllü Sandy Petersen firmasıyla anlaştı.

Orcs Must Die: The Boardgame iki farklı oyun olarak sunulacak. Order olarak tanımlanan ilk oyun hikayedeki kahramanları konu alacak. Oyuncular ellerindeki büyüler ve tuzaklarla aynı oyunda olduğu gibi Orc ordularına karşı mücadele verecekler.

orcs-must-die-boargame-gorsel-001

Unchained adıyla hazırlanan ikinci oyunda ise oyuncular Kobold King ya da Midnight gibi Orc ordularının kumandanlarını kontrol ederek, büyülü Rift bölgesini ele geçirmeye çalışacak. İşin güzel tarafı ise Order ve Unchained birleştirilip, devasa bir masaüstü oyun haline getirilebilecek.

Bu durumda oyun 8 kişiye kadar destek verecek. Bir grup Orcları kontrol ederken, diğer oyuncu grubu ise kahramanları kontrol edecek. Böylece Orcs Must Die tecrübesi masaüstüne taşınacak.

orcs-must-die-boargame-gorsel-002

Oyunun çıkış tarihi ve fiyatı konusunda henüz resmi bir duyuru yok. Kutuların içerikleri hakkında resmi açıklama yapıldı. Yığınla kart ve harita döşemelerinin yanı sıra, oyundaki kahramanların, orcların, koboldların, gnollerin birebir kopya minyatürleri de kutunun içerisinden çıkacak.

Detaylı bilgi için resmi web sitesine göz atmakta da fayda var.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.