Haberler

Obi-Wan Kenobi, Andor Dizisinde Yer Alacak!

Hem de öyle ufak bir rolde değil. Ewan McGregor, Obi-Wan Kenobi karakteriyle Andor dizisinde önemli bir rol üstlenecek.

Bir öyle, bir şöyle haberler geliyor fakat Star Wars dizilerine ilişkin gelişmeler bitmek bilmiyor. Dizi birkaç kez iptal edilmiş ve senaryosu sil baştan hazırlanmıştı. Pandemi yüzünden çekimleri ertelenen Kenobi dizisinin ön çekimleri başlamış durumda. Ewan McGregor’un rol için ciddi bir hazırlık sürecine girdiği belirtiliyor.

Ayrıca Rogue One ile Star Wars evrenine katılan Cassian Andor için de bir dizi gelecek. Dizi, İmparatorluk kuvvetlerine karşı isyan kıvılcımlarının ilk tutuştuğu yıllara odaklanacak. Diego Luna, Andor karakteriyle yapılması imkansız görevlere çıkacak. Bir nevi Star Wars evrenine casusluk hikayeleri getirecek.

Obi-Wan Kenobi, Andor Dizisinde!

The Illuminerdi sitesinde yer alan habere göre Obi-Wan Kenobi karakteri, Andor dizisinde de yer alacak. Konu hakkında Ewan McGregorla da anlaşılma sağlanmış durumda. Bu karakter de öyle ufak bir rolde (Cameo) karşımıza çıkmayacakmış. Uzun süreli bir karakter olarak Andor’da yer alması bekleniyor.

Disney ve Lucasfilm, Mandalorian ile aldıkları övgüleri, doğru bir enerjiye çevirmeliler. Star Wars markasını daha iyi bir hale gelebilir. Ancak bir kere tutmuş bir formülü tekrar tekrar denemeye kalkarlarsa, kabak tadı vermeye başlayacaktır.

Peşi sıra gelecek yeni Star Wars dizileri, bizleri nasıl maceralara çıkaracak merak ediyorum. Hangi yeni karakterlerle tanıştıracak ve bilindik yüzleri nasıl bir zaman çizgisi çıkacak, göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.