Video Galeri

Disney’in Pinokyo Filmi İlk Tam Fragmanına Kavuştu

Tom Hanks‘i Geppetto rolünde göreceğimiz Disney’in Pinokyo filmi ilk tam fragmanını yayınladı. Böylece hem kuklacıyı hem de kuklayı rahatça görme şansımız oldu. Filmi 8 Eylül‘de Disney+‘tan izleyeceğiz.

Yalancı kuklamız çok popüler olduğu bir dönemden geçiyor. Nitekim Disney’in Pinokyo filmi önümüzdeki 12 ayda gelecek 3 Pinokyo yapımından yalnızca biri.

Ancak Disney+’ın şatafatlı fragmanı diğer iki yapımın yarattığı heyecandan geri kalmadı. Bir Disney klasiği Tom Hanks ve Robert Zemeckis ikilisiyle buluşunca ortaya sıcacık bir fragman çıkmış. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Fragmanda benim hoşuma gitmeyen tek şey Pinokyo’nun kendisi oldu. Çünkü tahtadan oyulmuştan ziyade plastikten yapılmış gibi duruyor. Bu yönüyle de bir eğlence parkında karşılaştığımız ucuz kopya bir heykele ya da oyuncağa benziyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Filmin oyuncu kadrosundaki ünlü isimler Tom Hanks ile bitmiyor. The Coachman karakterini Luke Evans canlandırıyor. Yani Evans’ı da çocukları kandırıp eşeğe dönüştürerek satan kötü karakter rolünde izliyoruz. Jimmy Cricket konuşurken de Joseph Gordon-Levitt‘in sesini duyuyoruz. Ayrıca mavi peri rolüne de Cynthia Erivo göze çarpıyor.

Disney’in Pinokyo filmi Disney+ günü olan 8 Eylül’de yayınlanacak.

Diğer iki Pinokyo yapımı nedir derseniz:

Biri Guillermo del Toro‘nun Pinokyo’yu faşizmin askeri yapacağı bir film olacak. Açıkçası onu hayli merak ediyoruz. Stop-motion animasyon türündeki o film Aralık’ta Netflix‘te yayınlanacak. Del Toro’nun filmden bahsettiği haberimize buradan ulaşabilirsiniz. İki filmi karşılaştırdığımız habere de buradan göz atabilirsiniz.

Diğer Pinokyo yapımı da 2023’te çıkacak olan Lies of P oyunu. Onun ilk bakışta pek Pinokyo ile alakası yok gibi duruyor. Ancak oyunun hikayesi ve yalan söylemeye bağlı sistemi ile Collodi’nin ruhu o Steampunk dünyada bir şekilde kendine yer buluyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.