Haberler

Mouse Guard: Legends of the Guard Detayları Açıklandı

mouse-guard-gorsel-3

Archai Entertainment’in bol ödüllü çizgi romanı için Legends of the Guard seti açıklandı.

Şövalye farelerin hayatını konu alan ve konu yiğitlik, onur olunca ortaya koyduğu hikayelerle bizlere bambaşka hikayeler anlatan Mouse Guard, yepyeni bir set ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Eisner ve Harvey Ödüllü Mouse Guard’ın, geçtiğimiz yıllarda baskısı tükenen ciltleri vardı. Yeniden aramıza katılan kitaplara büyük bir ilgi gösteriliyor. Bu yüzden Legends of the Guard adı altında çok özel bir set hazırlanıyor.

mouse-guard-legends-of-the-guard-gorsel

The Mouse Guard: Legends of the Guard seti içerisinde, bu başlık altında yayınlanmış hikayeleri kapsayan ilk üç çizgi roman bulunacak. Ayrıca Skottie Young, Mark Buckingham, Bill Willingham, Stan Sakai, Terry Moore, Becky Cloonan, Karl Kerschl ve Ramon K. Perez gibi yazarların birçok kısa hikayesi de bu set içerisinde bulunacak.

Bu kısa hikayeler, Barkstone şehrindeki meşhur June Alley Hanı’nda geçiyor. Her bir fare anlatacağı hikayeler ile dinleyicileri etkilemeye çalışacakmış. Bakalım hikayeler bizleri ne kadar etkileyecek?

Legends of the Guard seti 15 kasım tarihinde piyasaya sürülecek. Etiket fiyatının da 60 dolar olduğu açıklandı. Böylesine güzel bir set için oldukça makul bir fiyat olduğunu düşünmekteyim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.