Haberler

Monster Dizüstü Oyun Bilgisayarı ile Adrenalin Yüklü Deneyimlere Hazır Olun

Monster-Banner

Oyun Bilgisayarı konusunda üstün performansı ile rakiplerini sağ şeritte bırakan Monster, dizüstünde harikalar yaratmaya devam ediyor.

Dizüstünde beklentinin üzerinde performaslı ürünler sunan, müptela eden oyunların yeni versiyonlarını hakkıyla oynama zevki veren Monster oyun bilgisayarları ile tanışmanın tam zamanı. Normal bilgisayarlarda yaşanan oyun başlangıcında loading yazısı ile beraber söylenen ‘download olurken kendime soğuk bir şeyler hazırlayayım’ durumu Monster gaming laptop ile rafa kalkıyor. Çünkü oyunlar gümbür gümbür iniyor ve size geniş yükleme zamanlarını değerlendirme fırsatı vermiyor. Bir anda oyun içinde buluyorsunuz kendinizi. Yüksek hızlı, güçlü donanımlı oyuncu bilgisayarı alarak sıradışı deneyimlere hazır olun.

monster

Oyun için laptop olur mu dediniz? Hem de bal ve kaymak ilavesi ile çok güzel oluyor. Bal derken 4. nesil Intel Core i7 işlemci, kaymak derken de güçlü GTX 980M serisi Kepler GPU kastediliyor. Mobil teknolojisinde yüksek çözünürlük isteyen görüntüleri dili dışarda, nefes nefese çalıştırmak zorunda kalan zavallı CPU’e destek olarak yükün büyük çoğunluğunu üstlenen Invidia GPU Boost , gayet cool ve dinamik olarak oyun laptopu donanımında ‘Speedy Gonzales’ etkisi yaratıyor. Monster’ın oyun bilgisayarı laptop modelleri arasında Semruk serisinde sunulan bu güçlü performanstan etkilenmemek mümkün değil.

Oyun Bilgisayarı İnsanın Üstüne Yakışanı Giymesidir!

En iyi oyun bilgisayarı arayışı nihayet Monster ile son buluyor. Dünya standartlarının üstünde, oyun laptop kategorisinde fayda fiyat karşılaştırmalar ında da ipi göğüsleyen Monster oluyor. ‘Bu kadar güçlü performansın karşılığı bu fiyat mı?’ hissiyatı yaratan durumlara da hazır olmalısınız. Yani bu yerinde duramayan kıpır kıpır oyun notebook seçeneklerinden birini seçmek de belli bir duygusal hazırlık dönemi gerektiriyor! Kendiniz için en uygun mitolojik canavar isimlerine sahip gaming notebook seçiminizi özenle yaptıktan sonra bu sefer oyun içi grafiklerin ayrıntılı, berrak kalitesinin, kuvvetli ses sisteminin büyüleyici izler bırakmasını heyecanla izleyebilirsiniz .

Gece elektrikler kesildiğinde başınızı önünüze eğmeden önce oyun bilgisayarı markanızın Monster olup olmadığını kontrol edin. Zira bitmek tükenmek bilmeyen pil tasarrufu, 7 renk efektine kadar programlanabilir ışıklı klavye ile gece karanlığının hükümdarı siz olun. Güçlendirilmiş kulaklık çıkışı özelliği ile her türlü ses efektini detaylı biçimde bulunduğunuz her mekanda hissetmenin keyfini çıkarın.

Monsternotebook.com.tr, profesyonel teknik ekibi, facebook, twitter gibi sosyal paylaşım siteleri ile teknoloji ve oyun forumlarında takipçileri ile kanka tadında diyaloglar kurarak da samimiyetini ortaya koyuyor. Merak edilen Canavar oyun bilgisayarları fiyatları, kampanyalar ve yeni nesil oyunların performansları tartışılıyor, test ediliyor, eğlenceli yarışmalarla bu oyunlar hediye ediliyor.

GTA V oyunu da bunlardan biri. Önceki versiyonlarda oyun tutkunlarının ters düz ettiği Los Santos (güya Los Angeles) şehri daha ayrıntılı, daha özgün ve yaratıcı görüntülerle meraklılarını mest etmekte iddialı gözüküyor. Oyuncular, otomobiller ve mekanlarda aktif oyun kabiliyetinizi konuşturabilecek kişiselleştirme ayarlarını yaparak oyun hakimiyetinizi zirveye çıkarmanız mümkün. Dizüstünün kasılmadan her detaya ezici bir güçle karşılık vermesi gerçekten nefes kesici! Los Santos hayali şehrinde gerçekçi maceralara atılmaya hazır olun. Bu özel oyunda Monster oyun bilgisayarı üstün performansı ile girmediğiniz mekan, yakmadığınız can kalmasın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.