Haberler

Modiphius, Star Trek Discovery ve Star Trek: Picard FRP Sistemlerinin Haklarını da Aldı

Star Trek minyatürleri ve Star Trek Adventures rol yapma oyununu geliştirmek için 2016‘dan bu yana lisansı elinde bulunduran Modiphius, CBS ile olan anlaşmasını genişletti.

“2021’de Neler Geliyor?” başlıklı duyuruda projelerini sıralayan Modiphius, yeni anlaşma ile Star Trek: Picard ve Star Trek: Discovery‘nin oyunlarını geliştirecek.

Star Trek Adventures: Gamma Quadrant Sourcebook ve Star Trek Adventures: Klingon Core Rulebook ile DriveThruRPG‘nin 2020’nin en çok satan bilimkurgu RPG’leri listesinde ilk ona giren Modiphius, Shackleton Expanse kampanyasını 2021‘in 3. çeyreğinde yayınlayacağını da açıkladı.

İlgili Makaleler

Ayrıca aynı dönemde çıkarılacak Star Trek Adventures Tricorder Collectors Seti tarayıcı şeklinde askılı kutuda gelecek ve orijinal seri temalı cep kural kitabı, zar seti, mürettebat karakter kağıtları ve 3 parçalı macerayı içerecek.

Modiphius‘un 2021 için duyurduğu diğer oyunlar ise şöyle: Dune – Adventures in the Imperium, Fallout 2020 RPG, Fallout Wasteland Warfare, The Elder Scrolls: Call to Arms, Achtung! Cthulhu 2020, Homeworld, Dishonored, John Carter, Conan Adventures.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.