Haberler

METUCON 2018 İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye’deki ilk rol yapma oyunları etkinliği olma özelliğini taşıyan METUCON’un bu yıl 22’incisi düzenlenecek. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantazi Topluluğu tarafından 21-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek METUCON 2018’in teması ise New World

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yerleşkesi’ndeki etkinlikte 400’ün üzerinde katılım beklenen yirmiden fazla masaüstü rol yapma oyunu, 80 kişi kontenjanlı canlandırmalı rol yapma oyunları, en iyi kostümlerin ödüllendirildiği kostümlü parti, Nerd Quiz ve Interactive Quest ile paneller yer alacak.

Resim sergilerinin yanı sıra maske ve zincir zırh yapımı, orta çağ savaş sanatları eğitimi, figür boyama ve maket yapımı aktivitelerini içeren Fantastik Sanatlar Atölyesi katılımcılara farklı bir deneyim yaşatacak.

METUCON’un en renkli yeri olan Panayır’da kitap sergisi ve satışı, fantastik kurgu ve bilimkurgu koleksiyon eşyaları ve ürünleri satan standlar bulunacak. Magic the Gathering ve Warhammer turnuvaları ile METU E-Sports Society ile ortak düzenlenen çeşitli bilgisayar oyunlarının turnuvaları da katılımcılara eğlenceli ve çekişmeli saatler vaat ediyor.

GM kayıtları için son başvuru tarihi 13 Nisan. Oyuncu kayıtları da 19 Nisan gecesine kadar devam edecek. Metucon 2018 ile ilgili detaylı bilgi ve katılım için sizi buraya alalım.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.