Haberler

Meksika’da Uzaylı Olduğu İddia Edilen İki Ceset Gösterildi

Meksika’da meclis oturumunda Peru’da bulunan ve uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki ceset kamuoyuna gösterildi. Bu cesetlerin bin yıllık oldukları tahmin ediliyor.

Meksika’nın başkenti Mexico City’de gerçekleşen bir etkinlik, UFO komplo teorisyenleri ve meraklıları arasında büyük heyecana neden oldu.

Peru’nun Cusco kentinden çıkarıldığı iddia edilen iki küçük uzaylı cesedi, pencereli kutular içinde sergilendi. Bu olay, uzaylı varlıkların varlığına dair çeşitli teorileri merak edenler için büyük bir ilgi odağı haline geldi.

YouTube player

Ufolog Jaime Maussan’ın Açıklamaları

Etkinliğin öncülüğünü yapan gazeteci ve ufolog Jaime Maussan, iddia edilen uzaylı cesetlerinin dünyevi evrimle ilişkilendirilemeyeceğini iddia etti. ABD’li yetkililere ve Meksika hükümeti üyelerine “UFO’lar ve tanımlanamayan anormal fenomenlerle” ilgili videolar göstererek iddialarını destekledi. Ayrıca örneklerin Meksika Otonom Ulusal Üniversitesi’ndeki bilim insanları tarafından incelendiğini ve DNA kanıtları elde ettiklerini belirtti.

Maussan şu sözleri dile getirdi;

Bu örnekler dünyevi evrimimizin bir parçası değil… Bunlar bir UFO enkazından sonra bulunan varlıklar değil. Diatom (yosun) madenlerinde bulunmuşlar ve daha sonra fosilleşmişlerdir.

Bu DNA kanıtları, örneklerin %30’dan fazlasının bilinmeyen bir kaynaktan geldiğini gösterdi.

Uzaylı Cesetlerin Detayları

Duruşma sırasında uzmanlar tarafından örneklerin röntgenleri gösterildi.

Uzaylı cesetlerin birinde “yumurta” benzeri bir oluşum bulunduğu ve her ikisinde de nadir metallerden yapılmış implantlar olduğu belirtildi. Bu tespitler, iddia edilen uzaylı varlıkların dünya dışı kökenlerine işaret ediyor.

Jaime Maussan’ın Geçmişi

Jaime Maussan daha önce 2017 yılında Peru’da bulunan ve daha sonra insan çocukları olduğu anlaşılan beş mumyanın da aralarında bulunduğu “uzaylı” keşifleri iddia etmişti. Ancak bu iddialar daha sonra çürütülmüştü.

Bu son etkinlik, uzaylı varlıkları ve dünya dışı yaşamı merak edenler arasında büyük bir tartışma ve merak konusu haline geldi. İlerleyen dönemlerde uzmanlar ve bilim insanları, bu iddia edilen uzaylı cesetleriyle ilgili daha fazla araştırma yapacaklar ve gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışacaklardır.

Kaynak: Independent, DailyMail

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.