Haberler

Mage Tower II – Cyberpunk Üzerine

cyberpunk-workshop

İkinci Mage Tower etkinliği Cyberpunk kültürü ve evrenleri üzerine 13 Ekim’de Khalkedon Kitabevi & Cafe’nin alt katında yapacağız. Anlatımı tarafımdan yapılacak etkinlikte sizlere Cyberpunk kültürü üzerine oyunlardan filmlere, masaüstü RPG’sinden farklı kültürlerine kadar çeşitli bilgiler vereceğim.

cp-3

Cyberpunk, postmodern bir bilimkurgu dünyasıdır. Odak noktası ise yüksek teknoloji ve geri kalmış, gelişememiş yaşamdır. 1983 yılında Bruce Bethke’nin yayınladığı bir kı sa hikaye olan “Cyberpunk” ile başlamıştır bu kültürün gelişimi. Bilgi teknolojisinin gelişmesi ve sibernetiklerle başlayan bozulma sosyal düzeni kırıp değiştirmesi ile gelişir her şey.

Moderatör İlker Karaş hakkında;
99’dan bu yana FRP ve RPG ile ilgilidir 2005 yılından beri oyun yöneticiliği yapmaktadır. 3 Yıl boyunca yaratıcı drama, senaryo yazımı ve tiyatro eğitimi almıştır. Fantastik dünyalardan çok sci-fi kültürüne daha yakındır. 2007 yılından günümüze ağırlığı Cyberpunk ve Dark Future / Distopia tabanına dayanan oyunlar oynatmaktadır. Sentetik Nesil isimli alternatif bir zaman dilimini kapsayan oyun alanını yaratmıştır. 2009 yılından beri Türkiye’nin Fantastik Yaşam Portalı FRPNET’in Dijital Proje Sorumlusu ünvanını taşımakla birlikte NTVMSNBC’nin Teknoloji ve Oyun Editörüdür.Wizards of Istanbul ayda bir, Mage Tower ise iki ayda bir gerçekleşen etkinliklerdir.

Etkinlik sayfasına şuradan ulaşabilirsiniz:

https://www.facebook.com/events/115738788577860/

 

 

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.