Oyun Haberleri

Türk Yapımı NO70: Eye of Basir’in Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

no70-oyun-banner

Geçtiğimiz ay içerisinde Gamescom’da da yer alan Türk yapımı oyun, NO70: Eye of Basir için hazırlanan tanıtım fragmanı yayınlandı.

İlgi çekici yapısı, karanlık atmosferi, puzzlelarla dolu hikayesi ve gerilim ögeleriyle oyuncuları meraklandıran Eye of Basir hakkında şu aralar çok fazla bilgi paylaşılmaya başlandı. Oyunu yakından takip etmeye çalışan birisi olarak yayınladıkları son fragmanla birlikte heyecanım da bir kat arttı açıkçası.

İlgili Makaleler

no70-resim2

NO70: Eye of Basir’in tanıtım fragmanı hakkında, yapımcılar şunları söylüyor:

Oyunun çıkışı için son düzlükte olan Oldmoustache Gameworks ekibi, Gamescom başarısının ardından bir Gameplay Trailer yayınladı. Yayınlanan videoda “Basir” adını verdikleri tılsımlı bir merceği ön plana çıkaran ekip, oyunun dinamikleri hakkında bu sayede bilgi vermiş oldu. Ekibin belirttiğine göre Basir, oyundaki en önemli aracımız konumunda. Bulmacaları çözmede bize büyük fayda sağlayacak olan bu mercek, karakterlerimize babaannelerinden kalan bir yâdigar olma özelliğini de beraberinde taşıyor. Erhan’ın tılsımlayarak, büyülü bir hale getirdiği Basir, oyunda görünmeyen nesneleri ve kişileri gösterme görevi üstlenecek. Bunun yanı sıra grafiklerde üst düzey bir iyileştirmeye giden Oldmoustache Gameworks ekibi, ışıklandırma ve detaylar hakkında epey zaman harcamışa benziyor. Ekip oyunun çıkış tarihi hakkında net bir ifade kullanmasa da, çok az bir süre kaldığının müjdesini takipçilerine vermiş bulunmakta.

Açıklamalar oldukça doyurucu. Fragman birlikte birleşince sizin de oyun hakkındaki düşüncelerinize yenilerinin ekleneceğini biliyoruz. Keşke çıkış tarihi hakkında da biraz bilgi çıtlatsalarmış.

Şimdilik sizleri No70: Eye of Basir’in tanıtım fragmanıyla başbaşa bırakıyoruz:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.