Haberler

James Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 3 Senaryosu Hakkında Konuştu

Guardians of the Galaxy serisinin tekrar başına gelen James Gunn, hayranların sorularını yanıtladığı sırada filmin senaryosundan da bahsetti.

Disney tarafından kovulmasının ardından, hayranların ve Guardians of the Galaxy oyuncu kadrosunun protestolarıyla geriye çağrılan James Gunn, şu aralar DC için Suicide Squad 2 üzerinde çalışıyor. Bu filmin ardından tekrar Guardians ekibini toplayacak.

Geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden hayranların sorularını yanıtlayan James Gunn, senaryo hakkında gelen sorulardan birine yanıt verdi. Hatırlarsanız, Avengers: Endgame ile birlikte bazı karakterlere veda etmiştik. Bazılarının da yolları kesişmiş, bazılarının da yolları ayrılmıştı. Filmin sonunda Thor, Guardians ekibiyle Monaco’ya binerek yeni bir maceraya atılmıştı.

Thor: Love and Thunder’ın da ön yapım sürecinde olduğunu hesaba katarsak, bu karakteri nerede göreceğimiz de merak konusu. Ayrıca geçmişten gelen ve son olayların pek de farkında olmayan bir Gamora söz konusu. Bu dağınıklığın nasıl toparlanacağı da büyük bir soru işareti.

James Gunn senaryo hakkında “Senaryo değişti çünkü ben onu çekene kadar sürekli değişime uğruyor. Fakat Endgame’de yaşananlardan ötürü bir değişime uğramayacak. Zaten daha önceden Guardians 3’ün senaryosunu hazırlamıştım.” sözlerine yer verdi.

Şunu da anlamak gerekiyor yönetmenler her ne kadar kendi vizyonlarını filmlere aktarsa da bunu en tepeden kontrol eden bir yapımcı kadrosu var. Yani hangi filmde neyin anlatılması gerektiğini ve arka planda işlenecek senaryoya karar veren bir yazarlar topluluğu var. Gunn, kovulduktan sonra senaryonun ne olacağı zaten aşağı yukarı belliydi.

Henüz net bir vizyon tarihi olmasa da Guardians of the Galaxy Vol. 3’ü 2021’in yaz aylarında izleyeceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.