Haberler

Hogwarts Tournament of Houses Haftaya Başlıyor!

Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses ile Hogwarts’ın dört büyücülük okulu 28 Kasım’da yarışmaya başlıyor. Üstelik bu bilgi yarışmasına seyirciler de evden katılabilecek. Harry Potter bilgimizi tazeleme vakti.

Hogwarts Tournament of Houses’ın sunucusu Helen Mirren olacak. Yarışma, Harry Potter hayranlarını dört okulun karşılaşmasını izlemek için bir araya getiriyor. Üstelik turnuvanın seti de bir yılbaşı günü Hogwarts salonlarını anımsatıyor. Biz bu bilgi yarışması için zaten heyecanlıydık, bir önceki haberimizde de bu heyecanı sizlerle paylaşmıştık. Fakat turnuvanın tarihinin yaklaşması ve yeni fragman ile birlikte heyecanımız iyice arttı.

Yeni fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

YouTube player

Amerika’da 28 Kasım’da Gryffindor ile Hufflepuff‘ın karşı karşıya geleceğini öğrendik. Bakalım Gryffindor takımı yine galip olacak mı yoksa onları ilk kez kaybederken mi izleyeceğiz. 5 Aralık’ta Ravenclaw, Slytherin ile karşılaşacak. Hepimiz bilgi yarışmasında Ravenclaw’un açık ara farkla kazanacağını öngörebiliriz. Fakat Slytherin’in adil yarışacağını kim garanti edebilir ki? 12 Aralık’ta önceki iki yarışmanın kaybedenleri üçüncülük için yarışacaklar. 19 Aralık’ta ise final turnuvası olacak.

Yarışmanın konukları da olacak tabii. Draco Malfoy (Tom Felton) Slytherin’i destekleme şansını hiç kaçırır mı?

Bizi heyecanlandıran son haber ise izleyicilerin de yarışmada kendilerini test edebileceklerini öğrenmemiz. Turnuva 28 Kasım Pazar günü akşam saat 8’de Amerika’da canlı yayınlanıyor olacak. Ancak bu Türkiye’de 29 Kasım Pazartesi gece 3‘e denk gelecek. O esnada TBS veya Cartoon Network Amerika üzerinden şovu canlı takip ederseniz Wizarding World websitesi üzerinden siz de sorulara kendi cevaplarınızı verebilir, Harry Potter bilginizi test edebilirsiniz. Mesela büyülerin asa hareketlerini gösteren şu görseli yardımcı olur belki diye düşünerek paylaşıyoruz.

Ödüller

Online katılımcılar ödül kazanamayacaklar. Fakat sette yarışmayı kazanan takımın oyuncuları Harry Potter’ın New York mağazasında harcayabilecekleri 1000 dolarlık hediye çeki alacaklar. Sanıyorum ki bu kupadan daha ilgi çekici bir ödül. Bunun yanı sıra Wizarding World mekanlarını ve müzelerini turlayacaklar. Üç gece Universal Orlando Resort’un The Wizarding World of Harry Potter’ında konaklayacaklar. Fantastic Beast: Secrets of Dumbledore filmini önceden izleyecekler. Ve Harry Potter and the Cursed Child’ın Broadway’ine bilet kazanacaklar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.