Haberler

Harry Potter and the Cursed Child’dan İlk Görüntüler Yayınlandı

harry-potter-cursed-child-banner

Bu yaz İngiltere’de sahnelenmeye başlayacak tiyatro oyunu Harry Potter and the Cursed Child’ın oyuncularının ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Yeni yılın ardından Potterheadleri sevindiren bir haber ortaya çıkmıştı. Harry Potter serisinin büyük bir duyuruyla geri döneceği açıklanmıştı. Ancak bu sefer bir tiyatro oyunu olarak karşımıza çıkacak.

cursed-child-potter-ailesi

Kadronun duyurulmasının ardından tiyatro oyunu hakkında daha fazla bilgiye aç hale geldik. Gün itibariyle de kadronun bel kemiğini oluşturan karakterlerin kostümleri paylaşıldı. Fotoğrafta gördüğümüz kadarıyla oldukça yaşlanmış bir Potter çifti görüyoruz. İlk oğulları Albus Severus Potter ise üzerinde siyah bir cübbe ile gözüküyor. Yani Hogwarts’ın hangi bölümünde okuduğu şimdilik bir muamma.

Hatırlarsanız son kitapta küçük Potter babasıyla konuşurken Slytherin’e girmekten korktuğunu söylemişti. Acaba serinin yeni bölümünün isminin Cursed Child olması bir işaret mi?

cursed-child-potter-ailesi-2

Serinin son kitabı Ölümcül Yadigarlar’dan 19 yıl sonrasını anlatacak kitapta Harry Potter artık Sihir Bakanlığı’nda çalışan bir görevlidir. Eşi Ginny’nin ne işle meşgul olduğunu henüz bilmiyoruz. Bir yandan da Albus Severus Potter’ın okuldaki maceralarına odaklanacağız.

Jack Thorne tarafından hazırlanan tiyatro oyunu JK Rowling’in de yardımlarıyla hazırlandı. 7 Haziran’da Londra’da Palace Theatre’da sahnelenecek oyunu izleyemeyecek olmamız üzücü. Şimdilik hikayeyi konu alan ve 31 Temmuz’da yayınlanacak kitabı bekleyeceğiz.

[Düzenleme 01.06.2016 21:59] Hermione Granger ve Ron Weasley’nin de aile fotoğrafı paylaşıldı.

weasley-granger-family

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.