Haberler

Ghostbusters Masaüstünüze Geliyor!

ghostbusters-board-game

Ghostbusters (Hayalet Avcıları) serisinin ilk filmi vizyona gireli 30 yıldan fazla olmasına rağmen halen geekleri ve fantastik kurgu severleri etkilemeye devam ediyor.

30 yılın ardından Hayalet Avcıları şimdi de masaüstümüze geliyor. Ghostbusters için ilk kez kutu oyunu yapılıyor!

Kart ve kutu oyunları yayınlayan Cryptozoic Entertainment, Ghostbusters: The Board Game projesini hazırladı bile. 1-4 kişinin oynayabileceği kutu oyunu Kickstarter’da hedefe ulaştı bile.

Oyuncular, hayaletlerle ve Ruhlar Dünyası’na açılan geçitlerle savaşmak zorundalar. Oyunda oyuncular birlikte hareket ederek hayaletleri alt edecekler. Oyunun bir güzel yanı da çeşitli kişiselleştirme seçeneklerinin ve tekrar oynanabilme özelliğinin yüksek olması. Ayrıca başlangıç seviyesinden uzman seviyesine kadar da zorluk derecesi arttırılabiliyor.

ghostbusters

Kutu içerisinde Venkman, Spengler, Stantz ve Zeddemore figürler olacak. Bunun dışında Slimer, Idulnas ve Marshmallow Man figürleri de yer alacak. Bunların dışında 40 tane de hayalet figürü olacak. 10 tane çift taraflı oyun haritası kartı kutu içeriğinde yer alacak, oyunlarınızı bu kartları kullanarak istediğiniz gibi şekillendirebileceksiniz.

Kickstarter’daki projenin en düşük bağış miktarı 80$ ama bunun karşılığında oyuna sahip olacak ve gelecekte açılacak olan yeniliklere de sahip olacaksınız. Doların yükseldiği şu günlerde biraz yüksek olsa da bu kutu oyununa sahip olmayı hepimiz isteriz.

Siz de hemen buradan Kickstarter sayfasına giderek destek olabilir ve Ghostbusters: The Board Game’i alabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.