Haberler

Frpnet Olarak Gaming İstanbul 2018 Etkinliğinde Olacağız

Son birkaç yıldır Türkiye’nin gördüğü en büyük oyun ve eğlence fuarını düzenleyen Gaming İstanbul, 1-4 Şubat tarihlerinde arasında kapısını yeniden açacak. Kapıların ardında Frpnet ailesi olarak bulunduğumuzu hatırlatalım istedik.

Bu yıl İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Gaming İstanbul 2018, oyun ve eğlence alanına ilgi duyan kitleyi doyuracak çapta olacak. Oyun turnuvaları, yarışmalar, cosplay, ünlü oyun geliştiricileri ile konferanslar, tasarımcılar, oyun standları ve oyun dünyası adına aklınıza gelebilecek her türden içerik ile 1-4 Şubat tarihlerinde düzenlenecek etkinliğin içerisinde Frpnet Ailesi olarak biz de bulunuyoruz.

İlgili Makaleler

Peki biz orada ne yapacağız?

Frpnet Ailesi olarak 65 metrekarelik alan içerisinde bizi ziyarete gelirseniz, birçok masaüstü kutu oyunu, rol yapma oyunu, kart oyunu ve dahasını bulabileceksiniz.

Oyunun sadece sanal ortamda olmadığını göstermek için elimizdeki tüm materyaller ile birlikte, işin hem meraklısına hem de ilk defa deneyimlemek isteyenler için GIST 2018’de olacağız.

Eğer yolunuz düşerse, Frpnet’in organize ettiği masaüstü oyun alanına gelmeyi sakın unutmayın. Daha önce görmediğiniz bir kutu oyununu deneyebilir ya da fantastik dünyalara açılmak için ilk FRP deneyiminizi yaşayabilirsiniz. Birçok sürprizle birlikte GIST 2018’de olacağız. En azından şöyle okkalı bir muhabbete de girebiliriz.

Siz de tükenmeden biletinizi buradan alabilirsiniz. Oyun alanımıza mutlaka bekliyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.