AYBABTUHaberler

FRPNET 18 Yaşına Girdi!

Dile kolay! Tam 18 yaşına girdik. FRPNET olarak yayın hayatımızda 17 yılı doldurmuş bulunuyoruz. Yazar kadromuzla, takipçilerimizle, sevenlerimizle herkes adına doğum günümüz kutlu olsun!

mIRC kanalı olarak başlayan macerasını web sitesine taşıyan FRPNET, 2000’li yılların verdiği gazla Forum kültürünün de önemli parçalarından biri haline gelmişti. Fakat sosyal medyanın kullanımının artmaya başlaması Forum kültürünü geride bıraktı. Biz de biraz silkelenip “Fantastik Yaşam Portalı” adı altında her kesime, her platforma hitap edebilecek bir yapıya bürünmüştük.

Çizim: Rıza Türker

Web 2.0 birçok köklü web sitesinin kaybolmasına yol açtı ama sanıyorum bunu söylemekte hiç sakınca yok, kabuğumuzu değiştirmeyi bilerek, uygun yerlere parmak basarak tam 18 yıldır ayakta kalmayı başardık. Çeşit çeşit diyarlardan, sinemalardan, romanlardan topladığımız haberleri, makaleleri, inceleme yazılarını büyüttük Hep daha fazlasına ulaşmaya çalıştık ama hiç kalitemizden de ödün vermedik. Bu süreçte takipçilerimizin desteğine ne kadar teşekkür etsek az.

2020 yılı evlere kapandığımız ve yeni fikirlere açık olduğumuz bir dönem oldu. YouTube tarafına ve Twitch yayınlarına biraz daha önem vermeye çalıştık. Bizim adımıza en büyük değişikliğimiz çok uzun zamandır kullandığımız logomuzu değiştirmek oldu. Bizimle özdeşleşmiş Ejderha Pençesi Altında D20 gitti yerini sadece D20 aldı. Eh, bugün Warner Bros bile logosunu değiştirecek cesaret bulabiliyorsa biz niye yapmayalım dedik. Güzel de tepkiler topladık.

Eski günler olsa, yani pandeminin ortalığı kasıp kavurmadığı bir Türkiye’den bahsediyorum, mutlaka bu özel günü hep beraber kutlamak adına bir yerlerde organizasyon yapmaya çalışırdık. Ancak bu yıl, geçen yıl da olduğu gibi evlerimizde Frpnet’in 18. yaşını kutluyoruz.

Geçen yılın temasını Level Up! olarak belirlemiştik. Bu yıl ise Frpnet eğer bir insan olsaydı ve bir TC Vatandaşı olsaydı reşit bir birey olarak adlandırılacaktı. Biz de bu fikirden yola çıkarak Frpnet Yönetim, Yazar ve Yayıncı kadrosu olarak hepimizin 18 yaşlarındaki fotoğraflarını bulup bir galeri olarak derledik. Ekibin 18 yaşındaki halini, Frpnet’in 18 yaşıyla beraber kutlamak istedik.

Ayrıca bu özel gün için Rıza Türker’in hazırlamış olduğu şahane bir posterimiz de var! Çizimlerini ve çalışmalarını çok beğendiğimiz Rıza Türker’in kaleminden gelen bu poster, bizim adımıza en güzel hediye oldu desek yeridir.

Nice yıllara Frpnet ve Frpnet Ailesi diyoruz. Bu yolculukta bizlerle beraber yürüyen herkese kocaman bir teşekkürü borç biliriz. Daha nice yıllarda, hep beraber yürüyelim!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.