Ertaç Altınöz ile Video Röportaj
Yaptığı illüstrasyonlarla adından çokça söz ettiren, son zamanlarda gördüğünüz başarılı fantastik kitapların kapaklarında imzası bulunan ve çizdiği fantastik illüstrasyonlar ile bizleri hayal dünyasına sürükleyen başarılı illüstratör Ertaç Altınöz konuğumuz oldu.
Düzenlediğimiz Meet the Beholder etkinliği için İstanbul’a gelen, sonrasında da röportaj için konuğumuz olan Ertaç Altınöz ile eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdik.
Sitemizin logosunu revize edip son şeklini veren, Meet the Beholder etkinliğimizin logosunu hazırlayarak harika bir Beholder ile bizleri buluşturan Ertaç Altınöz ile çizimlerinden bu işe nasıl başladığına kadar pek çok şey konuştuk. Daha önce Ertaç Altınöz’ün çizimlerini görmediyseniz sitemizdeki Ertaç Altınöz galerisine bir bakmanızı öneririz veya Ertaç Altınöz’ün Deviantart sayfasına göz atabilirsiniz.
İşte yaptığımız keyifli röportaj, iyi seyirler:
