Edebiyat

Wakanda ve Kral T’Challa’nın Hikayesi Bu Kitapta – Kara Panter Kimdir?

Reginald Hudlin ve John Romita Jr.’ın çizgi romanından Jesse J. Holland tarafından uyarlanan “Kara Panter Kimdir?” kitabı, İthaki Yayınları‘ndan çıktı.

Nam-ı diğer Kara Panter. Vatanı Wakanda. T’Challa’nın Dünyasına Hoşgeldiniz.

Afrika ülkesi Wakanda, yüzyıllardır olağanüstü teknolojik gelişmeleri ve fethedilmesi mümkün olmayan topraklarıyla bağımsızlığını korudu. Savaşçı krallar soyunun son vârisi T’Challa, Wakanda’nın Kara Panter’i. Muazzam bir sürat, kuvvet ve çevikliğe sahip bu kahramanın insanüstü yetenekleri dışında bir kozu daha var: Ülkesinin geleceğini güvence altına alan, yok edilemez vibranyum metalinden yapılmış bir kostüm.

Şimdiyse ufukta büyük bir tehlike görünüyor. Yabancılar, başta vibranyum olmak üzere Wakanda’nın tüm zenginliklerini yağmalamaya geri geliyorlar. Bu el değmemiş topraklara ölüm ve yıkım getirmeye kararlı süpergüçlü askerlerden oluşan ordunun başında ise Klaw var – ellerinde hâlâ T’Challa’nın babasının kanını taşıyan o korkunç suikastçı.

Kara Panter‘in büyük bir istilacı kuvvete karşı mücaledesini okuyacağımız 312 sayfalı kitabı Cihan Karamancı Türkçeye çevirdi.

İyi okumalar.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.