Edebiyat

Uyandıran – Prens Kazansmar ile Kendi Maceranızı Yaşayın

uyandiran-prens-kazansmar-banner

Edebiyat dünyasına henüz adımını atmış Anıl Bayer’in ilk kitabı Uyandıran – Prens Kazansmar çıktı.

Kitap, bir playbook (kendi maceranı yarattığın öyküler) niteliğiyle aynı zamanda bir ilk olma özelliğini taşıyor. İlk kez yerli bir yazarın yazdığı playbook olarak öne çıkıyor.

uyandiran-prens-kazansmarKitabı okurken kendi maceranızı kendiniz belirliyorsunuz. Kısacası kitap, okuyucuyu kitabın kahramanı yaparak onun seçimleriyle sayfadan sayfaya, seçimden seçime atlayan bir oyun kitabı. Böylelikle gitmek istediğiniz yolu kendiniz seçiyor ve kendi hikayenizi yaşıyorsunuz.

Prens Kazansmar, hem Uyandıran serisinin hem de yazar Anıl Bayer‘in ilk kitabı. Kitap, her okuyucuyu fantastik bir maceranın içine sürüklüyor.

Arka kapak yazısı ise şu şekilde;

Hemen her konuda seçim hakkına sahip olduğumuz 21. yy.’ın başlarında, çocukların ve gençlerin iradelerini bilgisayar ortamında sanal kahramanlarının (avatar’larının) seçimleri için kullandıkları günümüzde, her şeyin elektronikleştiği, hatta kitapların dahi sayısallaştığı dünyamızda gençlere ve çocuklara kendi seçimlerini yapabilecekleri, bu seçimlerle şekillenecek maceralarında kahramanın kendileri olacağı bir hikaye sunmak istedim. Seçimleriyle aynı macerayı farklı yollarla yaşayabilecekleri, bilmecelerle, sihirle, gizlerle ve o dünyaya ait yerleşiklerle dolu bambaşka bir evreni sunacak olan ilk Roman, okuyucusunu kendisiyle barışık, öz güveni yüksek ve sorumlukluklarının bilincinde birer kahramana dönüştürürken bir yandan da kendisini keşfetmesiyle son bulacak bir serüvenin içerisine sokuyor.

Kitap, İsim Yayınları logosuyla raflardaki yerini aldı. İyi okumalar.

Kitabın künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.