Olcay Şeker’in Fantastik-Gerilim Romanı Kasaba Çıktı
Daha önce 7 Pencere isimli fantastik kitabıyla karşımıza çıkan Olcay Şeker, bu kez gerilim türündeki yeni romanı Kasaba ile bizlere yeni bir macera sunuyor.
Yolculuğa çıkan dört arkadaş, gizemli bir yolculuk yapmışlardır ve çok ilginç bir kasabaya gelmişlerdir. Bu kasaba ise arkadaşların gördüğünden fazlasıdır aslında.
Kitabın arka kapak yazısı şöyle;

Gençler kasabaya girdiklerinde gördükleri karşısında adeta şoka uğrarlar. Kasaba halkı 1950’lerden kalma yaşam biçimiyle gençlerin ilgisini çekmiştir fakat kasabada bulunan her şey sanki o yıllardan kalma gibidir. Otomobiller, kullanılan araçlar, eşyalar ve insanların giydikleri kıyafetler 60 yıl öncesine aittir ve hepsi sanki daha dün satın alınmış gibidir. İşin garip tarafı kasaba halkına göre takvim 16 Temmuz 1956’yı göstermektedir. Gençler bu garip yerde başlangıçta çok güzel zaman geçirirler ancak daha sonra kasabanın gerçek yüzüyle karşılaşmak zorunda kalırlar.
Kasabadan ayrılmak istediklerinde onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Kasabadan çıkmak, girmek kadar kolay değildir.
Olcay Şeker’in kaleme aldığı 523 sayfalık bu gizemli macera raflarda yerini aldı. İyi okumalar!