AYBABTUEdebiyat

İşte 6. Game of Thrones Kitabının Gecikme Nedeni!

Game of Thrones dizisine uyarlanan “Buz ve Ateşin Şarkısı” kitap serisinin 6’ncısının neden geciktiği ortaya çıktı. Ünlü yazar George R.R. Martin, 2017 başında yazmaya başladığını ve aynı yıl yayınlanacağını duyurduğu kitabın neden hala yayınlanmadığına açıklık getirdi.

NTV’de yer alan habere göre; Esquire dergisinin Çin edisyonuna röportaj veren yazar George R.R. Martin, “Game of Thrones” dizisinin temel alındığı “Buz ve Ateşin Şarkısı” (A Song of Ice and Fire) kitabının yenisi Kış Rüzgarları’nın (Winds of Winter) yavaş ilerleme sebebini açıkladı. Laptop yerine masaüstü bilgisayar kullanan Martin, “Durum düşündüğünüzden de kötü olabilir. Sadece masaüstü bilgisayar kullanmakla kalmıyorum aynı zamanda Tayvan DOS makine kullanıyorum” dedi.

“Microsoft Word’den Nefret Ediyorum”

“Bu, Windows’tan önce doğmuş bir sistem. Microsoft Word kullanmıyorum. Ondan nefret ediyorum” diyen yazar, “Yazı için kullandığım yazılım Word Star 4.0. Çok fazla özelliği yok” ifadesini kullandı. Kullandığı yazma programının sadece yazı yazmaya yaradığını söyleyen Martin, “Otomatik düzeltme yok. Ben nasıl yazılacağını biliyorum” sözlerini sarf etti.

“Klavyede Shift’in Nasıl Kullanıldığını Biliyorum”

Martin daha önce de yazma aracı hakkında konuşmuştu. 2014 yılında katıldığı bir TV programında esprili bir dille, “Küçük harfle yazdığını büyük harfe çeviren modern sistemlerden nefret ediyorum. Büyük harf istemiyorum. Büyük harf istersem büyük harfe basarım. Klavyede shift’in nasıl kullanıldığını biliyorum” demişti. Yazar, kitabı yazdığını 2017 başında duyurmuş ve kitabın 2017 içinde yayınlanacağını söylemişti.

Kış Rüzgarları” kitabının ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ancak, Game of Thrones dizisinin sekizinci sezonunun 2019’da yayınlanması bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.