Edebiyat

George R.R. Martin’den 2018 Yılında Yeni Kitap Müjdesi

Dünya çapında milyonlarca izleyicisi olan Game of Thrones dizisinin uyarlandığı Buz ve Ateşin Şarkısı kitap serisinin yazarı George R.R. Martin, serinin uzun zamandır beklenen yeni kitabının birkaç ay içinde biteceğini haber verdi ve 2018’de yeni kitabın geleceğini duyurdu.

Martin, kişisel blogundan, hayranlarına yeni kitabı “The Winds of Winter”ın (Kış Rüzgarları) bitmesi için önünde birkaç ay olduğunu ancak gelecek yıl raflarda olacağını umduğunu yazdı. Yazar, Game of Thrones dizisinin 2011’de yayınlanan ilk sezonunun final bölümüyle aynı adı taşıyan “Fire and Blood” kitabının da 2018 sonu veya 2019 başında çıkacağını söyledi.

Yeni kitabıyla ilgili yapılan spekülasyonları oldukça tuhaf bulduğunu söyleyen Martin, “Hangisi daha saçma bilmiyorum; kitabımı bitirmiş olduğu halde, sırf kötülüğüne (baskıya vermek yerine) üzerine oturduğum iddiası mı yoksa tek sayfa bile yazmamış olduğum mu” ifadelerini kullandı ve her iki iddiayı da eşit derecede “yanlış ve ahmakça” olarak nitelendirdi.

George R.R. Martin, 2016 yılının başında kitabıyla ilgili olarak, “Büyük ölçüde bitti. Düzinelerce bölüm hazır ama yazılacak da epey var. Önümde hâlâ aylar var,” demişti. 

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.