Edebiyat

Galip Dursun’un Fantastik ve Karanlık Öyküleri Pusova Kitabında Toplandı

pusova-banner

Daha önce Anadolu Korku Öyküleri kitaplarında öyküleriyle bizleri korkutan Galip Dursun‘un, şimdi de öykülerini derlediği Pusova adlı öykü kitabı İthaki Yayınları tarafından yayımlandı.

Editörlüğünü Yankı Enki‘nin üstlendiği, gotik ve karanlık öykülerle dolu 168 sayfalık Pusova kitabının arka kapak yazısı şöyle;

pusova-kapakAnadolu Korku Öyküleri derlemelerinden ve sadık bir takipçi kitlesine sahip olan Gerisi Hikaye başlıklı çevrimiçi radyo programından tanıdığımız Galip Dursun, Pusova’daki öyküleriyle medeniyet artıklarının, kıyametten kalma varoşların, intikam meleklerinin, şehirli ve taşralı dehşetlerin hesabını tutuyor. Yeraltı ile korkunun, bilimkurgu ile şehir fantazyasının sürekli temas halinde olduğu bu öyküler, hem yakın ve tanıdık hem de uzak ve bilinmeyen bir kuşağa, alacakaranlık kuşağına davet ediyor bizi; Pusova’ya göz ucuyla bakmak, modern dünyanın düğümünü bozmak için…

“Rivayetlerin gerçeklere, ecinni tayfasının bütün parasını ataride yiyen çocuklara, küçük şehirlerin büyük günahlara, yeraltının yeryüzüne ve ava gidenlerin avlananlara karıştığı sarsıcı öyküler.”
– Hakan Bıçakcı

“Galip Dursun birikimi ve yaratıcılığıyla Türkiye’nin Alacakaranlık Kuşağı’na, İstanbul’un Weird Tales’ına muhteşem bir katkıda bulunmuş. Bradbury, P.K. Dick ve Lovecraft sevenler, Pusova‘yı da sevecek.”
– Doğu Yücel

Biz de Galip Dursun’u tebrik ediyoruz, yolun açık olsun.

Kitabı hemen buradan satın alabilirsiniz!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.