Haberler

Doctor Who’nun 12 Evresi Tek Bir Animasyona Toplandı

doctor-who-animasyon

Bir bilimkurgu efsanesi Doctor Who’nun 12 karakterini içeren bu animasyon, ince detayları ile çok hoş göndermelere sahip.

BBC’nin fenomen serisine hayat veren karakterle bir de bu açıyla bakın.

İlgili Makaleler

Gelmiş geçmiş en uzun bilimkurgu serisi olarak bilinen Doctor Who, anlattığı hikayeler kadar Doctor karakterine hayat veren oyuncularıyla da kalplerde yer edindi. Her bir oyuncu, Doctor’a bambaşka bir özellik kazandırdı. Yüzümüzü gülümsettikleri kadar, asla unutamayacağımız sancılı anılara da sahiplik ettiler.

50. yılını dolduran Doctor Who’ya bir saygı niteliğinde hazırlanan bu kısa animasyonda, 12 Doctor’u bir arada görebiliyoruz. Listede bir tek Peter Capaldi yok. Ama John Hurt’un canlandırdığı War Doctor’a da yer verilmiş olması, hoş bir detay. 9. Doctor Christopher Ecclestone’un elinde beliren Gül (Rose), 10. Doctor David Tennant’ın ellerinde kayboluyor. Bunun gibi hoş detaylara sahip animasyona, her Doctor takipçisinin göz atması gerekiyor.

Animasyon Chang Dai isimli bir Tumblr kullanıcısı tarafından tasarlanmış. Dai’nin sayfasına göz atmakta da fayda var. Oldukça kaliteli işler çıkaran bir çizer.

Lafı çok uzatmadan bu güzel animasyonu sizlere sunuyoruz. Doctor Who’nun gelişimi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız Doctor Who’nun Rejenarasyonları isimli makalemize de göz atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.