Haberler

DM’ler Sahada İkinci Etkinliği İle Devam Ediyor

DM Academy topluluğunun bu yaz başında İstanbul’da düzenlediği ve 20’den fazla masa, 110’dan fazla kişi, 2 minyatür çekilişi ve bir minyatür boyama atölyesini de içinde barındırmış olan DM’ler Sahada etkinliğinin ikincisi duyuruldu. Bu etkinliğin detaylarına geçmeden önce kısaca DM Academy’den bahsedelim.

DM Academy, yaklaşık bir senedir DM (GM/ST/ne derseniz) olmak isteyenlere Evren Yaratma, Oyun Temposu, Masa Kontrolü gibi eğitimler veren ve çeşitli atölyeler düzenleyen bir topluluk. İlk dönem eğitimlerini D12 Macera ekibinden de konukların katılımıyla yüz yüze vermiş olup, bu eğitimleri ikinci dönem herkese ulaşması için online olarak vermeye devam etmiş ve konuşmacı skalasını Attack Roll ve Masters and the Players gibi ekiplerin katılımlarıyla lezzetlendirmiştir. (Hepsine içtenlikle çok teşekkür ederiz.) Ders kayıtlarına şuradan ulaşabilirsiniz.

Peki nedir bu düzenlenecek etkinlik? Gelecek dönemlerde derslere devam edecek olan DM Academy ekibi, yazı ikinci bir etkinlikle renklendirmek istiyor. Ağustosun ikinci pazarında (13 Ağustos) gerçekleştirilecek olan DM’ler Sahada etkinliğine katılmak isteyen herkesi, Kadıköy’de bulunan Goblin Oyun Kulübü’ne bekliyoruz. Daha detaylı bilgi ve konuk katılımcılar için aşağıdaki posteri inceleyebilir, DM olarak kayıt olmak için “form”u ziyaret edebilirsiniz. Oyuncu olarak katılmak için de instagram sayfamızı takip edip, 2 Ağustos’ta orada paylaşılacak olan oyuncu kayıt formundan etkinliğe kaydolabilirsiniz.

Kılıcınız keskin, kaleminiz sivri, DM’liğiniz dillere destan olsun.

İmza, DM Academy’nin kurucu üyeleri:

– Durukan “Darfik” Erdoğan

– Mehmet Kaan “MEKA” Akdemir

– Berk “Taht Varisi” Yeniçeri

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.