Dizi Haberleri

Zaman Çarkı Dizisi 3. Sezon Onayını Aldı

Amazon’un Zaman Çarkı (The Wheel of Time) dizisi erkenden 3. sezon onayını aldı.

Robert Jordan‘ın fantastik yapıtı Zaman Çarkı’nın dizi uyarlaması, Amazon tarafından daha 2. sezonu yayınlanmadan 3. sezon onayını da aldı. Onay, Comic-Con sırasında açıklandı.

YouTube player

Zaman Çarkı dizisinin sekiz bölümden oluşan ilk sezonu Kasım 2021’de gösterime girmişti. Dizinin hayranları tarafından hem hikayeye çok sadık kalmaması hem de yapım kalitesi anlamında eleştirildi.

Büyünün var olduğu ancak yalnızca kadınların kullanabildiği destansı bir dünyada geçen Zaman Çarkı, Amazon Studios ve Sony Pictures Television tarafından ortaklaşa üretildi. Agents of S.H.I.E.L.D. ile Chuck yapımlarının yazarı Rafe Judkins senaryosunu kaleme aldı.

Rafe Judkins, Zaman Çarkı 3. sezon duyurusu için şunları söyledi;

The Wheel of Time’ın üçüncü sezonunu yapacağımız için çok heyecanlıyım. Gölge Yükseliyor, seride her zaman en sevdiğim kitap oldu, bu yüzden onu televizyona taşımak ve ilk başta beni bu kitaplara aşık eden hikayeleri yeni izleyicilerle tanıştırmak benim için büyük bir onur.

zaman çarkı rosamund pike

Amazon Studios’un küresel televizyon başkanı Vernon Sanders şunları ekledi;

Robert Jordan‘ın vizyonunu onurlandırmak ve bir vizyon sunmak için harika bir iş çıkaran Rafe Judkins ve ekibiyle Zaman Çarkı dünyasının derinliklerine dalmaktan çok heyecanlıyız. Dizinin ilk sezonu, en sadık Jordan hayranlarının yanı sıra bu inanılmaz dünyayı ilk kez deneyimleyen kişiler tarafından da izlendi. Bunun tür alanında gerçekten öne çıkan bir dizi olduğunu kanıtladı. Hayranlara dizi hakkında heyecan duymaları için daha fazla neden vermekten ve dünya çapındaki müşterilerimize daha fazla Zaman Çarkı sunmaktan daha mutlu olamazdık.

Hikaye, Aes Sedai adlı güçlü, tamamı kadınlardan oluşan organizasyonun bir üyesi olan Moiraine‘in (Rosamund Pike) küçük Two Rivers kasabasına varmasını konu alıyor. Orada, biri insanlığı kurtaracak ya da yok edecek olan Yeniden Doğan Ejderha olacağı kehanet edilen beş genç erkek ve kadınla tehlikeli, dünyayı kapsayan bir yolculuğa çıkar.

Zaman Çarkı’nda ayrıca Lan Mandragoran rolünde Daniel Henney, Nynaeve al’Meara rolünde Zoë Robins, Egwene al’Vere rolünde Madeleine Madden, Rand al’Thor rolünde Josha Stradowski ve Perrin Aybara rolünde Marcus Rutherford yer alıyor.

Zaman Çarkı karakterleri

Robert Jordan’ın kitaplarından uyarlanan Zaman Çarkı’nın yürütücü yapımcılığını Red Eagle Entertainment’tan dizi sorumlusu Rafe Judkins, Larry Mondragon ve Rick Selvage, Radar Pictures’dan Mike Weber ve Ted Field, Darren Lemke ve Marigo Kehoe üstleniyor. Rosamund Pike yapımcı olarak, Robert Jordan’ın eşi Harriet McDougal ve Jordan’ın ölümü ardından seriyi tamamlayan yazar Brandon Sanderson ise danışman yapımcı olarak görev yapacak.

Kaynak: Deadline

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.