Haberler

Joe Manganiello’dan Dungeons and Dragons Belgeseli Geliyor

Joe Manganiello ve Kyle Newman imzalı belgesel, bir kültüre damga vuran efsanenin yolculuğunu anlatacak.

Joe Manganiello’nun FRP sevdasını artık sağır sultan bile duydu ama bilmeyenler için kısaca anlatalım: Hayatımıza True Blood’la giren ünlü aktör, evinin bodrumunu zindana dönüştürüp The Big Show, Tom Morello, Vince Vaughan, D.B. Weiss, David Benioff ve James Gunn gibi sayısız ünlü ismi Dungeons & Dragons masasında buluşturan sıkı bir hayran ve dungeon master. Masaüstü Artırılmış Gerçeklik uygulaması ARcana, D&D esintili giyim markası Death Saves gibi girişimlerin yanında aynı zamanda Wizards of the Coast‘un D&D elçisi olarak görev yapıyor, Geek and Sundry oyunlarına konuk olmuşluğu da var. Son numarası da haberimize konu olan Dungeons & Dragons belgeseli.

Manganiello, gücünü yönetmen Kyle Newman’la (kendisi de büyük D&D hayranıdır) birleştirerek Hasbro bünyesindeki Entertainment One stüdyosu iş birliğiyle bir D&D belgeseli yönetecek. D&D’nin 50. yaş günü şerefine daha önce görülmemiş 400 saati aşkın görüntünün kullanılacağı belgesel, sayısız nesli derinden etkileyen markanın yolculuğunu konu alacak. D&D ve rol yapma oyunları araştırmacısı Jon Peterson ve Manganiello’nun kardeşi Nick Manganiello da yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Proje için çok heyecanlı olduğunu dile getiren Manganiello, duyurunun ardından kısa bir açıklama yaparak tüm hayranlara teşekkürlerini iletti.

“Böyle bir belgesel için kamera arkasına geçmekten gurur duyuyorum. Jon, Kyle ve kardeşim Nick’le böyle bir D&D projesinde çalışmak rüya gibi. Bu efsanevi markanın hem iyi hem de kötü günlerine bizzat şahit oldum. Hem beni hem de sayısız yazar, sanatçı ve yaratıcı ruhu derinden etkiledi, bir kültürü değiştirdi. Bu projenin benim için anlamı çok büyük.”

Yayın tarihi henüz duyurulmayan belgeselin 2024 yılında, yani D&D’nin 50. yaş gününde yayınlanması bekleniyor. Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page ve Hugh Grant gibi isimleri bir araya getiren Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves filmi de 3 Mart 2023’de vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.