Dizi Haberleri

Yüzüklerin Efendisi Kadrosu Genişliyor

Amazon’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı Yüzüklerin Efendisi dizi projesinin kadrosuna yeni isimler katıldığı duyuruldu.

Bu yılın kasım ayı itibariyle prodüksiyon çalışması 2 yılı bulacak olan Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizi projesi artık şekillenmeye başladı. Bir süredir hikayenin hangi çağda geçeceği, neyi konu alacağı gibi noktalar üzerinde duruluyordu. Tolkien Ailesi’nin izniyle devam eden süreçte taslak çalışmaları bittiği gibi kadro arayışı da hızlandı.

Maxim Baldry

Yapım ve yönetim birimlerinin kesinleşmesinin ardından oyuncu kadrosuna da yeni eklemeler yapılmaya başlandı. HBO’nun Years and Years dizisinde oynayan ve yapım şirketlerinin dikkatlerini üzerine çekmeye başlayan Maxim Baldry kadroya dahil oldu.

Baldry haricinde daha öncesinde Black Mirror: Bandersnatch filminden hatırlayacağınız Will Poulter ve genç yıldızlardan Markella Kavenagh gibi isimlerin kadroya dahil olduğunu öğrenmiştik.

Will Poulter, daha önceden kadroya katılan isimlerden biri.

Henüz bu isimlerin hangi rollerde karşımıza çıkacağını bilmiyoruz. Kadronun tam oturmasıyla birlikte oyuncuların rollerinin de açıklanacağı düşünüyorum.

Eh, artık biraz fazla zaman geçti değil mi Amazon? Yavaştan hızlandırsan diyoruz projeyi…

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.