AYBABTUDizi Haberleri

Yüzüklerin Efendisi Dizisinin Başrol Oyuncularından Birisi Belli Oldu

J.R.R. Tolkien‘ın fantastik destanı Yüzüklerin Efendisi‘ni ekrana uyarlayan Amazon, TV tarihinin en pahalı dizisinin ikinci oyuncusunu da buldu. Temmuz ayında Avustralyalı oyuncu Markella Kavenagh‘ın Tyra adlı bir karakteri canlandıracağını duyuran Variety, İngiliz aktör Will Poulter‘ın Yüzüklerin Efendisi dizisinde başrollerden biri olacağını yazdı.

Amazon‘un kilitli odalar arkasında yapımını sürdürdüğü Yüzüklerin Efendisi dizisinde rol alacağı belirtilen Will Poulter; The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader filminde Eustace Scrubb‘ı canlandırmıştı.

Yüzüklerin Efendisi Dizisinin Yaratıcı Ekibi Tanıtıldı

Daha sonra We’re the Millers, The Maze Runner, War Machine, Detroit, The Revenant, Black Mirror: Bandersnatch ve Midsommar gibi yapımlarda rol alan genç oyuncunun, Yüzüklerin Efendisidizisinde hangi karakteri canlandıracağı bilinmese de başrollerden biri olacağı konuşuluyor.

JD Payne ve Patrick McKay‘in yazar takımı tarafından geliştirilen Yüzüklerin Efendisi dizisinde; Game of Thrones’tan Bryan Cogman danışman yapımcı olarak yer alırken, J.A. Bayona da birçok bölümün yönetmenliğini üstleniyor.

Yapımın mutfağında yer alan diğer isimler şöyle sıralanıyor: Yürütücü yapımcılar Lindsey Weber, Bruce Richmond, Gene Kelly ve Sharon Tal Yguado; yazar ve yürütücü yapımcılar Gennifer Hutchison, Jason Cahill ve Justin Doble; danışman yapımcı Stephany Folsom; yapımcı Ron Ames; yazar ve yardımcı yapımcı Helen Shang ve senaryo danışmanı Glenise Mullins. Yönetmen Bayona‘nın ayrıca Belen Atienza ile yürütücü yapımcı olarak seride görev aldığını da ekleyelim.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.