Dizi Haberleri

Yoozoo Games’in CEO’su ve Üç Cisim Problemi Dizisinin Yapımcısı Şüpheli Şekilde Öldü

Cixin Liu‘nun popüler kitap serisi Üç Cisim Problemi‘nin (The Three-Body Problem) yıllardır ekrana uyarlanması bekleniyordu. Netflix ile Yoozoo Group‘un el sıkışması ile kara bulutları dağılan yapım bu kez bir dramla karşı karşıya kaldı.

Çin oyun devlerinden Yoozoo Group‘un CEO’su ve Game of Thrones’tan David Benioff ve D.B. Weiss tarafından geliştirilen dizi uyarlamasının yapımcısı Lin Qi, zehirlenme sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çayına zehir konulduğu düşünülen 39 yaşındaki Qi‘nin, yakın zamanda Üç Cisim Problemi projesinde görevlendirilen başka bir film yapımcısı tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

Hollywood Reporter‘ın haberine göre; Şangay Kamu Güvenliği Bürosu, bu ayın başlarında hastaneye kaldırılan Lin Qi ‘yi muayene eden doktorların zehirlenmiş olabileceğinden şüphelendiklerini duyurdu. Soruşturma sonucunda kurban Qi‘nin, Xu soyadlı iş arkadaşı tarafından zehirlendiği sonucuna varıldığı ve şüphelinin tutuklandığı belirtildi.

Şangay polisi şüphelinin tam adını paylaşmasa da South China Morning Post, yakın zamanda Yao Xu adlı bir yöneticinin Üç Cisim Problemi projesinde görevlendirildiğini yazdı. İddialar olayın Yoozoo Group‘taki yönetici kadroları arasındaki anlaşmazlıktan kaynaklandığı yönünde.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.