AYBABTUDizi Haberleri

Y: The Last Man Dizisi İptal Edildi

Y: The Last Man dizisinin iptal edileceği söylentileri vardı. Ancak resmi açıklama yeni geldi. Eliza Clark Twitter hesabından FX‘in diziyi iptal ettiğini, yeni bir partner ile yola devam etmek istediklerini açıkladı.

Brian K. Vaughan‘ın en başarılı serilerinden biriydi Y: The Last Man. Fakat dizi uyarlaması aynı başarıyı yakalayamadı. Kısa sürede çok fazla şey anlatmak isteyen dizi çizgi romanlara bağlı kalmadı. Birçok karakter ve konu aceleyle diziye dahil edildi. Hikayeye tat veren bu karakter ve görüşler derinlemesine işlenmedi. Çizgi romanları bilmeyen seyircilerin kafası karıştı. Bilenler ise çizgi romana aykırı düşecek anlatımlar ile hüsrana uğradı. Ne yazık ki dizi çizgi romanların yarattığı başarı beklentisini karşılayamadı. Nihayetinde de iptal edildi.

Aslında dizinin fragmanını beğenmiştik. Hatta ilk bölümleri de iyi yorumlar almıştı. Fakat dizi her yeni yayınlanan bölümünde çizgi romandan uzaklaştı. Bu sebeple de birçok seyirci kaybetti. FX seyirci sayısı, heyecan ve ilgideki bu düşüşten memnun kalmamış olmalı ki ikinci sezonu iptal etti. FX Y: The Last Man dizisinin neden iptal ettiğine dair resmi bir açıklama henüz yapmadı. Ancak izleyiciler bunun kötü senaryo sebebiyle olduğunu tahmin ediyor. Zira oyunculuklar övgü almaya devam ediyordu. Dizinin iptal edilmesinin muhtemelen sorumlusu olan senaryonun sahibi Eliza Clark ise başka bir kanal ile yola devam etmek istiyor. Açıklamasında dizinin neden iptal edildiğine yer vermiyor. Onun yerine FX’e karşı bir kalp kırıklığı yaşamadıklarını vurguluyor.

İlgili Makaleler
https://twitter.com/TheElizaClark/status/1449800214357762051?s=20

Kanal ve oyuncu değişiklikleri ile dizi zaten birçok badire atlatmıştı. Keşke bu süreçte yeni bir senaryo oluşturmak yerine çizgi romana bağlı kalmayı tercih etselerdi. Yine de yeni senaryosunu seven izleyici sayısı da azımsanacak gibi değildi. O yüzden bu habere üzülen hayranlar da oldu. Y: The Last Man’in bu badireyi de atlayıp atlatamayacağını zamanla göreceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.