Dizi Haberleri

Y: The Last Man Dizisi İçin İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

FX üzerinden yayınlanacak olan çizgi roman uyarlaması Y: The Last Man için ilk tanıtım fragmanı sonunda ortaya çıktı. Ve tabii yayın tarihini de öğrendik! Dizi, 13 Eylül tarihinde yayınlanmaya başlayacak.

Brian K. Vaughan‘ın çizgi roman serisinden uyarlanan Y: The Last Man için yayın tarihi sonunda belli oldu. Yapım süreci uzayan Y: The Last Man gerçeğe dönüşmeyecek diye korkuyorduk fakat son virajı hızla alıp bir anda karşımıza çıktılar!

Gezegen üzerindeki tüm Y kromozomuna sahip canlıların bir anda öldüğü bir dünyada Yorrick Brown isimli bir erkeğin ve Ampersand isimli kapuçin maymunu yoldaşıyla birlikte atıldığı macerayı anlatan çizgi roman, 2015 yılından beri prodüksiyon aşamasındaydı. Projenin birkaç kez el değiştirmesinin ardından Y: The Last Man soluğu FX ve onun yayın platformu Hulu’da almıştı.

Dizinin ana karakteri Yorrick, Ben Schnetzer tarafından canlandırılacak. Projeye ilk başlandığında Yorrick karakteri Barry Keoghan’a teslim edilmiş ancak sonrasında Schnetzer’de karar kılınmıştı. Dizide ayrıca Diane Lane, Ashley Romans, Olivia Thirlby gibi isimler de yer alıyor.

FRPNET Discord

Dilerseniz siz de Discord kanalımıza katılabilir ve konu hakkında görüşlerinizi bildirip sohbet edebilirsiniz.

13 Eylül 2021 tarihinde yayınlanacak Y: The Last Man 10 bölümden oluşacak. Yayınlanan tanıtım fragmanının ardından, yakın bir tarihte diziden de görüntülerin bulunduğu bir fragmanın daha geleceği müjdelendi.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.