AYBABTUDizi Haberleri

Warhammer 40.000 Dizi Oluyor

Games Workshop‘un geliştirdiği masaüstü minyatür oyunu Warhammer 40.000, televizyon dizisi oluyor.

Deadline, Warhammer 40.000 oyununun canlı-aksiyon televizyon dizisi olacağını duyurdu. Warhammer evreninde geçecek fantastik tv serisinin başında Amazon orijinal yapımı “The Man in the High Castle“ın yaratıcısı Frank Spotnitz bulunuyor.

Dizi, Warhammer 40.000 evreninde geçen bilimkurgu ve fantastik hikayenin anlatıldığı Eisenhorn roman üçlemesinden uyarlanacak. Xenos, Malleus ve Hereticus gibi eserlerin de yazarı Dan Abnett tarafından yazılan üçlemede, insanlığın yok olmanın sınırına geldiği bu Warhammer evreni anlatılıyor.

İnsanlığın orduları bir milyon cephede devam etmekte olan bitmek bilmez savaşı sürdürürken, karanlıkta, İmparatorluk Engizisyonu ajanlarının savaştığı gizli bir çatışma alevlenmektedir. Bilimkurgu, fantastik ve suç türlerinin karışımı olan hikayede; Engizisyon Mahkemesi Üyesi Gregor Eisenhorn ve araştırmacı grubu, insanlığın kaderi mühürlenmeden uzaylılar, Hereticler ve iblislerle savaşmak zorundadır.

Warhammer 40.000 dizisinin başında olan Frank Spotnitz, yeni projesi için, “Games Workshop ile Warhammer 40.000 dünyasını TV dizisi olarak geliştirmekten memnuniyet duyuyoruz. Warhammer 40.000‘in zengin ve karmaşık öyküsü, seriyi dizi izleyicileri ve dünya çapındaki hayran kitlesi için uyarlanacak en heyecan verici seçeneklerden biri yapıyor. Televizyonda onun gibi bir yapım yok. Yaratıcı, karmaşık ve zorlayıcı dünyalar yaratırken kendi deneyimlerimizi de ekleyebileceğimiz bu inanılmaz destanı ekrana taşıyacağımız için inanılmaz derecede heyecanlıyız,” dedi.

The X-Files dizisinin bazı bölümlerini de yazan Spotnitz ile çalışmaya can attıklarını belirten Games Workshop Dünya Pazarlama ve Medya Direktörü Andy Smillie ise şunları söyledi: “Frank ve ekibiyle çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Warhammer 40.000 dünya çapında dev hayran kitlesine sahip; karakterlerimizle, hikayelerimizle ve oyunlarımızla sevgi bağı kuran Warhammer oyuncularından oluşan tutkulu bir topluluk bu. Onların bağlılığını ödüllendirecek bir dizi yapabileceğimiz için çok sevinçliyiz. Frank ve Big Light‘taki takımının karmaşık dünyaları ekrana getirmedeki başarısı ortada ve Warhammer 40.000‘in acımasız karanlığı için iş ortağımızın neler ortaya çıkaracağını görmek için sabırsızlanıyorum.”

Warhammer 40.000 dizisini ne zaman ya da nereden izleyeceğimiz ise henüz belli değil. Sürpriz yapımdan gelecek yeni haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.