Dizi Haberleri

Velma Animasyon Serisi Prömiyeri ile HBO Max’te Rekor Kırdı

Hayranlardan ve eleştirmenlerden gelen olumsuz eleştirilere rağmen HBO Max‘in Velma animasyon serisi, yayın platformuna rekor sayıda izleyici getirdi.

Velma

MovieWeb’in haberine göre; Velma, ilk iki bölümü 12 Ocak’ta yayınlandıktan sonra, HBO Max tarihinde en çok izlenen animasyon dizisi oldu. Velma‘nın baş yapımcısı ve Scooby-Doo serisi karakterinin arkasındaki ses olan Mindy Kaling, rekor haberini doğruladı ve hayranlara seriyi izledikleri için teşekkür etti.

Velma animasyon dizisi, genellikle Scooby-Doo çetesinin en zeki üyesi olarak lanse edilen Velma Dinkley‘yi ve grubun resmi olarak kurulmasından önce diğer Mystery Inc. üyeleriyle birlikte yaşadığı birçok macerayı anlatıyor. Seri; Velma‘nın annesinin ortadan kaybolmasının yanı sıra karakterin çeşitli yerel cinayetleri çözmeye çalışmasını da konu alıyor.

YouTube player

Seride The Office, The Mindy Project ve Never Have I Ever‘da da rol alan Mindy Kaling‘in yanı sıra; Veep‘ten Sam Richardson‘ı Norville ‘Shaggy’ Rogers rolünde, It’s Always Sunny in Philadelphia‘dan Glenn Howerton‘ı Fred Jones rolünde ve Hustler oyuncusu Constance Wu‘yu Velma‘nın en iyi arkadaşı Daphne Blake rolünde dinliyoruz. Seri ayrıca komedyenler Russell Peters, Wanda Sykes ve ‘Weird Al’ Yankovic tarafından seslendirilen bir dizi karakteri de içeriyor.

Öte yandan Warner Bros.‘ta Velma‘nın 2. sezonu için şimdiden planlar olduğu iddia ediliyor. Velma serisi, ilk olarak Şubat 2021‘de HBO Max‘ten onay almıştı. Serinin sonraki 2 bölümü 19 Ocak‘ta HBO Max‘te yayınlanacak ve sonraki bölümler 9 Şubat‘taki finale kadar çiftler halinde ekrana getirilecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.