Dizi Haberleri

Usagi Yojimbo Efsanesi, Çizgi Dizi Olarak Netflix’e Geliyor

Stan Sakai‘nin, bağımsız olarak en uzun süre yayınlanan çizgi roman serileri arasında yer alan Usagi Yojimbo efsanesi de Netflix yolunda…

Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles adıyla yeniden geliştirilen çizgi dizinin yürütücü yapımcılığını, çizgi roman serisinin yaratıcısı Stan Sakani üstlendi. Çizgi dizi projesinde Sakai’nin yanı sıra çizgi roman serisinin yayıncısı Dark Horse Comic, James Wan‘ın yapım şirketi Atomic Monster ve Gaumont animasyon stüdyosu yer alıyor.

İlk kez 1984 yılında yayınlanmaya başlanan ve Japon tarihinde Edo döneminin başlarında geçen Usagi Yojimbo‘da; tavşan samuray Miyamoto Usagi’nin maceraları anlatılıyor. Serüvenleri 35 yıldır süren ve Dark Horse Comics, Fantagraphics ve IDW gibi Amerikan çizgi roman yayıncılarının da okurlarına ulaştırdığı Usagi Yojimbo, 20 defa aday gösterildiği Eisner ödüllerini 5 kez kazanmakla kalmadı, Teenage Mutant Ninja Turtles çizgi roman ve filmlerinde de boy gösterdi.

Çizgi roman serisi devam ederken yolu ekrana da düşen Usagi Yojimbo efsanesi, yeni nesil karakterleri ve Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles adıyla Netflix izleyicisinin karşısına çıkacak.

Modern yüksek teknolojinin klasik Japon referanslarıyla birleştirildiği uzak gelecekte geçecek çizgi dizide; büyük savaşçı Miyamoto Usagi‘nin varisi genç tavşan samuray Yuichi, gerçek bir samuray olmak için epik bir göreve çıkar. Ama yalnız değildir: Serseri bir ödül avcısı, kurnaz bir ninja, akrobatik bir yankesici ve sadık bir kertenkeleden oluşan bir gruba liderlik etmektedir. Yuichi ekibiyle, derinlerdeki köstebekler, metal uçlu kanatları olan yarasalar ve başka bir boyuttan gelen canavarlarla savaşır.

Bütün bunları En İyi Samuray Usagi ünvanını almak için yapan Yuichi‘nin maceralarını en erken 2021‘de izleyebileceğiz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.