Dizi Haberleri

Ultraman Sezon 2, Yeni Posteri ve Detayları ile Duyuruldu

Ultraman‘ın yeni sezonu, Netflix’in Uluslararası Hayran Etkinliği TUDUM‘da açıklandı.

Ultraman’in ikinci sezonunun 2022’de Netflix’e geleceğini zaten biliyorduk. Ancak, yeni sezonun posterinde, Ultraman’a Zoffy, Jack, Taro, Seven ve Ace’in katıldığını gösteriyor ve “Ultra 6’lı sonunda hep beraber” şeklinde belirtildi.

Ultraman‘ın seslendirme sanatçısı Ryohei Kimura, TUDUM‘un ön gösterisinde Ultraman bölümünü sunan kişiydi ve hayranlara 2. sezondan neler bekleyebilecekleri konusunda birkaç küçük tüyo verdi.

Kimura, “Bir zamanlar Ultraman olan Hayata Shin’in oğlu Shinjiro Hayata’nın, yeni kahramanımız olacağını” belirtti. “Ultraman Dünya’dan ayrıldıktan sonra, Shinjiro yeni nesil için bir kahraman olmak için savaşıyor. Metalik bir takım elbise içinde tipik bir genç kahraman… Seven ve Ace gibi yoldaşlarıyla birlikte, Ace Killer veya Adad gibi düşmanlara karşı verecekleri müdaceleye ve aksiyona şahit olacaksınız.

Bunun yanı sıra, Netflix, ikinci sezona dair ana senaryodan küçük bir kesit paylaştı

Ultraman‘lı günlerden bu yana birkaç yıl geçti, efsanevi “Işık Devi (光の巨人 Hikari no Kyojin) artık sadece bir anı, çünkü Dünya’yı işgal eden birçok dev uzaylıyla savaştıktan sonra eve döndüğüne inanılıyor. Shin Hayata‘nın oğlu Shinjiro garip bir yeteneğe sahip gibi görünüyor ve babasının Ultraman olduğunu açıklamasıyla birlikte bu yetenek, Shinjiro‘yu yeni Ultraman olarak Dünya’yı işgal eden yeni uzaylılarla savaşmaya itiyor.”

Tıpkı ilk sezonda olduğu gibi, Ultraman Season 2, Netflix üzerinden seyircilerle buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.