Türk Bilimkurgu Dizisi Geçit’ten İlk Görüntüler Yayınlandı
Türkiye’nin bilimkurgu türündeki dizisi Geçit‘in ilk bölüm çekimleri yapıldı. 100 yıl sonrasının İstanbul’unda geçen Geçit dizisinden ilk fotoğraflar da yayınlandı.
Türk bilimkurgu dizisi Geçit’te 2017 ve 2117 yıllarında geçen heyecan ve gizem dolu bir macera anlatılıyor! İstanbul’un 2117 yılındaki buzlar altındaki haliyle tanışacağız.
Tüm dünyada izlenme rekorları kıran bilimkurgu ve fantastik türü dizilere iddialı bir rakip Türkiye’den geliyor. Sektörün yeni ve iddialı yapım şirketi BOOM Yapım‘ın 20 dakikalık ilk bölümünü çektiği diziden yansıyan kareler, 100 yıl sonra buzul çağına girmiş İstanbul’dan şaşırtıcı manzaralar sunuyor.
100 Yıl Sonrasının İstanbul’u
Geçit, ölümsüzlüğün peşindeki Tarkinalar adlı gizli örgütün yönetimi altındaki geleceğe, ikiz kardeşini bulmak için giden bir gencin hikayesini anlatıyor. Dünyanın güncel sorunlarına şimdi çözüm bulunamazsa olabileceklere ışık tutan dizi, aynı zamanda aşkın sadece mesafe değil, zaman da tanımadığını anlatıyor.
Yaratıcı yapımcılığını Hazan Turaçtemur‘un üstlendiği “Geçit” yeni sezon hazırlıklarını yapmaya başlayan TV kanallarının yakın markaja aldığı bir dizi.
çok orijinal olmuş ilk bilimkurgu dizimiz :) ki aşk olmasa olmaz zaten. (gerçi bu evrensel bir sorun halini almaya başladı artık)
çöp
Dünyayı kurtaramayan adamın oğlu :D Baştaki görseller ve konu umut vadediyordu sonra meh dedirtti. “100 yıl sonra buzlar altında kalmış İstanbul” yeterli bir konu, onu yapın izleyelim işte. Zaman yolculuğudur, ölümsüzlüktür, aştır, gizli örgütlerdir bottur püsürdür niye aklınıza gelen bütün elementleri ekliyorsunuz :)