Dizi Haberleri

The Witcher’ın 3. Sezonu Kitaplara Daha Sadık Olacak

Netflix tarafından uyarlanan The Witcher serisinin ilk iki sezonu kaynak materyallerden saparak eleştiri oklarına maruz kalmıştı. Ancak üçüncü sezonun, tek bir romanın düz bir uyarlaması olacağı ortaya çıktı.

Geralt of Rivia‘yı canlandıran serinin başrol oyuncusu Henry Cavill‘ın The Witcher dizisinden ayrılışı, kısmen yapım ekibinin kaynak materyallerde yaptığı değişikliklerden kaynaklanmıştı. Bu nedenle, Netflix dizisinin yaklaşan üçüncü sezonunun, Andrzej Sapkowski‘nin yarattığı fantastik destanın kaynak materyaline en yakın sezon olması çok yazık.

Diğer yandan bu sefer, Time of Contempt romanı, neredeyse tüm sezonun hikayesini sağlayacak gibi görünüyor. Dizi Sorumlusu Lauren Hissrich, Entertainment Weekly‘ye verdiği röportajda, “İlginç olan şu ki, 3. sezon bana göre kitapların bire bir uyarlaması olarak yaptığımız en yakın şey. Açıkçası her sayfayı yapamıyoruz ama Time of Contempt, bize çok büyük aksiyon olayı, olay örgüsü noktası, karakter anlarını tanımlama, büyük bir kötülüğün devasa ortaya çıkışını verdi. Yapacak o kadar çok şey var ki, kitaplara gerçekten ama gerçekten sıkı sıkıya bağlı kalabildik.” dedi.

Netflix‘in The Witcher dizi uyarlamasının hayranları için 3. sezon, Henry Cavill‘ı Geralt olarak son kez görüldüğü sezon olacak ve rolü 4. sezondan itibaren Liam Hemsworth devralacak. Ancak Cavill‘ın ayrılışıyla, gelecek sezonların ve aslında diğer spin-off’ların nasıl karşılanacağı Netflix için bir endişe kaynağı gelebilir ve dizinin erken bitmesiyle bile sonuçlanabilir. Nihayetinde önümüzdeki sezonların izleyici sayısı The Witcher‘ın kaderini belirleyecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.