Dizi Haberleri

The Witcher: Blood Origin Dizisini Ekim’de İzleyebiliriz

Netflix‘in The Witcher öncül dizisi The Witcher: Blood Origins‘in, Mayıs-Ağustos 2022 dönemi için düşünüldüğü ancak daha sonra prömiyerin Ekim ayına alındığı iddia edildi.

Redanian Intelligence, The Witcher destanının spin-off dizisi The Witcher Blood Origin‘in çıkış tarihi için Ekim ayının düşünüldüğünü yazdı. Yayının isimsiz kaynağına göre; fantastik öncül serinin prömiyeri için başlangıçta Mayıs-Ağustos 2022 aralığı hedeflendi ancak yılın sonraki bölümüne kadar bekleme kararı verildi.

Konuyla ilgili Netflix‘ten bilgi almak isteyen Screen Rant ise henüz bir prömiyer tarihi açıklanmayacağı cevabından başka bir sonuca ulaşamadı. Çıkış tarihi iddiası, çekimleri Kasım 2021‘de tamamlanan dizinin yeniden çekimlere ihtiyaç duyduğu ortaya çıktıktan haftalar sonra geldi. Netflix, yeniden çekimlerin küçük çaplı ya da genel hikayesinde değişiklik yapılacak boyutta mı olacağı hakkında ser verip sır vermezken, dizinin yaratıcısı ve sorumlusu Declan de Barra, Instagram hesabından yeniden çekim konusunu doğruladı ve bu çalışmaların çıkış tarihini etkilemeyeceğini ifade etti.

Şimdiye kadar Netflix, The Witcher 1. ve 2. sezonları hep sonbaharda, Aralık ayında gösterime almıştı. Ancak The Witcher: Nightmare of the Wolf‘ta bu kural bozuldu ve seri Ağustos 2021‘de karşımıza çıktı. Nightmare of the Wolf‘un yazın çıkması nedeniyle Blood Origin‘de de benzeri bir tarih beklentisi oluşurken, başta ekibin de benzeri düşüncede olduğu ancak yine planları sonbahara göre şekillendirdikleri ortaya çıktı.

Andrzej Sapkowski‘nin yarattığı destandan Declan de Barra tarafından geliştirilen The Witcher: Blood Origin, Henry Cavill‘in başrolünde yer aldığı The Witcher dizisinde anlatılan dönemden tam 1200 yıl öncesinde, bir elf dünyasında geçiyor. Serinin, ilk Witcher’ın kökenleriyle birlikte canavarları, insanları ve elfleri bir araya getiren kürelerin birleşimine ışık tutacağı da bildiklerimiz arasında… Michelle Yeoh‘un başrol olarak seçildiği Blood Origin serisinin kadrosu da; Sophia Brown, Laurence O’Fuarain, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis, Dylan Moran, Jacob Collins-Levy ve Francesca Mills‘ten oluşuyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.