Dizi Haberleri

The Umbrella Academy Dizisine Sparrow Academy Oyuncuları Dahil Oluyor

The Umbrella Academy dizisinin 2. sezonu boyunca adı geçen Sparrow Academy gizemi yeni sezonda çözülüyor.

Netflix, süper kahraman dizisi The Umbrella Academy kadrosuna katılan yeni ekibi tanıttı. 3. sezonda ortaya çıkacak Sparrow Academy‘nin üyelerini Justin Cornwell (I Am the Night), Britne Oldford (Hunters), Jake Epstein (Suits), Genesis Rodriguez (Big Hero 6) ve Cazzie David canlandıracak. Justin H. Min de farklı bir Ben olarak seriye katılıyor.

Gelin Hargreeves kardeşlerin karşısına gelecek bu yeni takımın üyelerini yakından tanıyalım:

Sparrow 1 – Marcus

Justin Cornwell‘in canlandıracağı dürüst ve erdemli Marcus, aileyi bir arada tutuyor. Zarif ama ölümcül, hesaplı ama şefkatli, güçlü olduğu kadar akıllı da. Marcus disiplinli, mantıklı ve kontrollü. Sesini yükseltmek zorunda kalmadan güven uyandırıyor ve liderlik gösteriyor.

Sparrow 2 – Ben

Justin H. Min‘in oynayacağı farklı Ben artık bir Sparrow üyesi. O artık bildiğimiz ve sevdiğimiz tatlı Ben değil. Bu Ben, guruldayan bir kalamarın güzel bir bedenle sarıldığı bir taktikçi. Acımasız, pragmatik ve aşırı tedbirli ve ne pahasına olursa olsun lider statüsünü kazanmaya kararlı.

Sparrow 3 – Fei

Britne Oldford dizide Fei olarak kamera karşısına geçiyor. Dünyayı özel bir şekilde gören Fei, başkasıyla bir saniye bile geçirmektense yalnız kalmayı tercih edecek kadar insan sevmeyen biri. Ama doğruyu söylemek gerekirse Fei bir arkadaşı olmasını diliyor. Çoğu zaman odadaki en zeki kişi ve işleri halletmeye istekli. Fei iş bitene kadar durmaz.

Sparrow 4 – Alphonso

Dizide Jake Epstein‘i Alphonso olarak göreceğiz. Suçla mücadele ettiği yıllar yüzünde ve vücudunda sayısız hatıra bıraktı. Bu durumu eşitlemek için Alphonso yakıcı ve keskin bir mizah anlayışıyla donanmış. Karşısına çıkabilecek kadar aptal olan birini sözleriyle dövmekten daha çok sevdiği şey iyi bir pizza ve altı paket bira.

Sparrow 5 – Sloane

Genesis Rodriguez‘in canlandıracağı Sloane, romantik ve hayalperest. Dünyayı görmeye ve yetiştirildiğinin ötesinde bir hayatı deneyimlemeye heves etmesine neden olan daha yüksek bir kozmik çağrıyı hissediyor. Ailesine olan yükümlülükleri, tıpkı aile sınırını aşma korkusu gibi Sloane‘u Sparrow Academy’ye bağlı tutuyor. Ama Sloane‘un planları var ve bir gün harekete geçecek kadar cesur olabilir.

Sparrow 6 – Jayme

Cazzie David, dizinin 3. seonunda, kapşonunun altına gizlenmiş yalnız Jayme‘yi oynayacak. Jayme, mecbur olmadıkça bir şey söylemiyor. Korku uyandıran bir hırıltısı var. Bir anlığına baktığınızda ardınızdan gelenlerden kaçınmak için caddenin karşısına koşmak isteyeceksiniz. Bıçak kadar zeki ve keskin olan Jayme, zamanının çoğunu tek arkadaşı olan Alphonso ile geçiriyor.

Sparrow 7 – Christopher

Sparrow Academy‘nin son üyesi Christopher, kaynağı bilinmeyen bir telekinetik küp. Odayı dondurucu soğuğa çevirebilir ve felç edici bir korkuya neden olabilir. Sparrow aile üyelerinin danıştığı bir kahin olarak hareket ediyor, inanılmaz tavsiyeler veriyor ve ailede arabuluculuk yapıyor. Güvenilir, sadık ve Sparrow kardeşlerden biri olarak kabul edilen Christopher dikkate alınması gereken bir güç.

Yeni oyuncuların da katılacağı The Umbrella Academy‘nin 3. sezon çekimleri önümüzdeki ay Toronto‘da başlayacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.